VIP

POSLEDICE NOSI OD RANOG DETINJSTVA: Šta se krije iza Dejanovih neverovatnih i samodestruktivnih postupaka… (VIDEO)

Ne može da se promeni…

Dejan Dragojević sedeo je u pabu “Prijatelji”, a pridružili su mu se Lepi Mića, Dino Dizdarević, Mina Vrbaški i Mateja Matijević, pa počeli da razgovaraju o Aleksandri Nikolić sa kojom je ovaj zadrugar okončao vezu.

– Sve će da dođe na svoje kad dođeš kući, život će ti se izmeniti. Propoustio si doba kad si treba da budeš sa porodicom. Ja tebe razumem sve, ali im ne dajem za pravo da budu u svemu u pravu. Ti si taj koji je imao takav život, razvedeni roditelji, mlad se oženio, posvađao se sa familijom. Ljudi se sa 50 godina razvedu, pa bauljaju po ulici. Lupanje šaka i udaranje nogama, moraš da menjaš temperament. Ti si takav, ali to je ružno – pričao je Mića.

– Ja znam, da mogu da vratim ne bih lupio. Ne mogu, ja kad vidim tu hladnoću, a sto puta sam je pitao – dodao je Dejan.

– Mazili ste se po krevetu, pričali. Ja znam odlučno kakva je, mislio sam da želi da se menja. Ona voli da joj govore Bujanovac, Švajcarska, a ja to nikad neću reći za nju. Kad su joj to govorili, ja sam joj rekao da stane iza svega i da sam joj tad pomagao. Ona ne želi da se menja, za šta se ona bori? – nastavio je Mića.

– Što me je onda zavlačila? Meni je situacija takva jer ja nisam pričao o budućnosti, da ja foliram i da ne pričam. Da sam loš, gurao bih je da se svađa, jer bih imao razlog da je branim – govorio je Dejan.

– Tvoj govor je večeras bio brilijantan, ona nije imala šta da kaže. Takva ti nije potrebna – istakao je Mića.

– Znam, krivo mi je. Sedeo sam sa nekim do jutros, pričamo sve i svašta, crtamo, pa da joj se ne obraćam. Zamisli da sam naseo na sve to. Ja da sam bio taj da je koristim, puštao bih je da ulazi u rasprave – dodao je Dragojević.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button