Žena

SKLONE SU IZUZETNO DUGOJ PREDIGRI: Ova 3 horoskopska znaka su najgora u odnosu…

Ova 3 horoskopska znaka su najgora u odnosu…

U se*su je toliko različitih ukusa i senzibiliteta, ali ipak se sve svodi na to da je cilj obostrano uživanje. Međutim, zvezde otkrivaju koja tri znaka se najlošije snalaze u krevetu.

Blizanci

Ovo je jedan radoznao i pokretljiv znak u svakom smislu. Mnogi Blizanci umeju da koriste mozak i za vreme se*sa, što ne može da odmogne. Muškarci u ovom znaku vole da se hvale i sami su vrlo spremni na akciju, ali kada dođe do tog trenutka, odustaju ili se foliraju. Kod njih se*s traje oko dva minuta, a bezgranična sebičnost Blizanaca se vidi prilikom njihovog ponašanja u krevetu. S druge strane, većina ženskih pripadnika ovog znaka su dobre u krevetu, mada su sklone izuzetno dugoj predigri, što može da nervira partnera.

Strelac

Karakteristika kod muških pripadnika znaka Strelca je po pravilu avanturizam i eksperimentisanje, a kod ženskih baš naprotiv – tradicionalizam bez mnogo eksperimentisanja. Dakle, se*sualni odnosi kod muškaraca proizilaze iz prevelike želje za nečim novim, perverznim i uzbudljivim, a kod žena preovladava želja za klasičnim, zdravim, ali konvencionalnim odnosom. Kada im to nije po volji, Strelčevi gledaju da se što pre sve sve završi, a onda pobegnu glavom bez obzira. Oni tvrdoglaviji mogu čak i da odu za vreme samog se?sa. Oni idu iz krajnosti u krajnost, ili pričaju o tome preterano ili uopšte ne započinju razgovor na tu temu.

Ribe

Mnogi astrolozi odbijaju da ovaj, inače jako emotivan, dubok, senzualan i se*sualan znak, uvrste u one koji su loši u se*su, ali i u ljubavi. Ženske Ribe grizu i provociraju više i od agresivne ženske Škorpije ili Ovna, a prizivaju i sadizam jer su u suštini mazohisti.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button