VIP

“OČARALA ME JE”: Dragojevićki pala vilica zbog Filipovih reči – Priznao da želi da obnovi vezu… (VIDEO)

Haos u najavi…

Upravo na TV Pink je počela emisija “Gledanje snimaka” koji vodi Milan Milošević, on je zadrugare okupio za crni sto i najavio prvi video – snimak na kom je prikazan razgovor Lazara Čolića Zole i Filipa Cara koji su komentarisali Dalilu Dragojević.

– Meni malo smešno izgleda, ja sam sa Zolom pričao, mi ovde kao dve babe pričamo. Dalila me jeste očarala na početku Zadruge, možda neke stvari nisam primetio, nisam je dobro upoznao. Završio sam odnos i emocije su manje, teško da bi mogao izdržati da mogu da se promenim sa njom. Imali smo pauze ali nikada mi nije bilo ovako. Njen pristup i fleš bekovi koje mi udara u glavu, ne mogu da shvatim. Ništa loše ne radi, ali ova Dalila sada i ta u koju sam se zaljubio su dve osobe, ovo kada se požalim Zoli, te stvari koje sam pričao u klipu, svaki moj korak se meri. Više neću ni da pričam o njoj, neka bude da ona priča o meni, a ja ne – pričao je Car.

– Postoje stvari koje njemu ekstremno smetaju. Njega drži bes, ne može da mu nije stalo. oni se optužuju za sve i svašta, milion puta sam bio svedok. On za Dalilu priča stalno istu priču. Oni su isti. Kako će izdržati, videćemo još – počeo je da priča Đedović.

– U toj ljutnji i povređenosti je meni splasnulo, čim imam gnev u sebi i sve, ne mogu da budem ravnodušan, ali moja odluka je toliko čvrsta, moje emotivno stanje je takvo da ja više ne mogu da pokleknem na nju. Ko hoće da se opkladi sa mnom može, ali nepotrebno je jer nije više isti žar. Stvorila si mi sliku druge osobe. Ne mogu da je gledam na isti način – dobacio je Car.

Detaljnije pogledajte u videu:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button