Žena

NJEGOVI PREDSTAVNICI SU POSEBNI: Ovaj horoskopski znak je najrjeđi na svijetu…

Ovaj horoskopski znak je najrjeđi na svijetu…

Svih 12 znakova zodijaka dolazi sa skupom jedinstvenih osobina ličnosti i posebni su na svoj način. Ali ništa nije tako posebno kao osoba rođena u najređem znaku horoskopa – u Vodoliji. Vodolije su rođene između 20. januara i 18. februara. “Najmanje je rođenih u januaru i februaru, što Vodolije čini najređim horoskopskim znakom”, kaže Lisa Stardast, astrolog iz Njujorka.

Kao najređi horoskopski znak, Vodolije su “poznate kao jedinstveni mislioci zodijaka”, kaže Stardast. Takođe se smatraju “inovatorima i začetnicima novih perspektiva”. Za sve životne dileme Vodolije prate tzv. “intuitivnu logiku” ,te zbog toga “imaju sposobnost da vide kuda ide čovečanstvo i da naprave korake ka tome da napreduju”, kaže Stardast.

Koji znaci su kompatibilni sa Vodolijom:

Kada je u pitanju kompatibilnost sa Vodolijom, Stardast kaže da ovi znakovi imaju tendenciju da privlače druge vazdušne znakove. “Blizanci i Vaga imaju tendenciju da budu najkompatibilniji sa Vodolijom, zbog činjenice da su u stanju da obrađuju svoja osećanja kroz komunikaciju i misao”.

Koji je najčešći horoskopski znak:

Kao što postoji najređi horoskopski znak, postoji i horoskopski znak koji je najčešći. Lisa kaže da su to Device. Oni koji su rođeni između 23. avgusta i 22. septembra smatraju se Devicama.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button