VIP

NIJE HTEO DA SLAVI SLAVU – DEJAN POŠTUJE RAMAZAN: Raskrinkan pred milionima… (VIDEO)

“Jedini razlog je što je sada ramazan…”

U toku emisije “Pitanja gledalaca”, voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje postavila Dejanu Dragojeviću.

– Od kako je Dalilu raskinula sa Carem i nema odnose, kako je moguće da i ti svedeš odnose na minimum – glasilo je pitanje.

– Ne, ne pratim to. Naši odnosi nisu ovde nego u tuš kabini, tako kao ljudi, i sve đuture, ovde pod jorganom neću da se znojim. Imamo kada imamo, mi ne silimo, nije poenta da nas vide drugi – rekao je Dejan.

– Ja imam kada želim da ga imam, sada nam nije do toga, više uživamo u maženju – rekla je Aleks.

– Meni je okej što imaju samo tamo, higijenski je. Samo da kažem da ono što je rekao da mu ne šalju za slavu hranu, to mi je čudno. Možda time što se ogradio može sada hoće da ispoštuje prijatelje koji imaju bajram, ne kažem da je druge vere, ali mislim da niko ne može da mu prebacuje zbog toga. Svako ima pravo – ustao je Karić.

– Ne postoji razlog zašto nemaju se*s, jedini razlog je što je sada ramazan, ja sam rekao da može da bude to razlog, lep, mlad, jak i sve i baš da se govori o tome. Malo je to čudno. Dejan odlično zna šta radi, – rekao je Lepi Mića.

– Ja ovde čoveka ne gledam po tome, poštujem svaku veru, svoju volim. Nije da se smejem jer znam nego mi je smešno što pričaju kada imam se*s, a kada ne – rekla je Aleks.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button