Žena

VAGA, DJEVICA I RAK: U maju 2022. godine doživjeće ljubavni brodolom, sukobe i preljube…

U maju 2022. godine doživjeće ljubavni brodolom, sukobe i preljube…

Ukoliko ne prihvate promene i ne započnu pozitivnu transformaciju koju Venera u Ribama nosi sa sobom, pojedini ljubavni parovi u maju 2022. mogu okončati romansu. Venera u Ribama započinje 27 aprila i traje do 23. maja i pojedinima nosi ljubavnu sreću i romatične blagodeti. Međutim, Venera ima i svoje mračne strane, pa pojedinim znacima Zodijaka preti ljubavni krah. Venera ume da bude hirovita, lakomislena i defetistička, a to će na svojoj koži u narednom periodu osetiti tri horoskopska znaka.

Vaga

U maju će sve biti u redu u svim oblastima vašeg života. Bićete aktivni i sve će vam biti lako, ali baš zbog toga postoji mogućnost velikih nesuglasica sa partnerom. Pokušajte da pronađete balans između poslovnog i emotivnog odnosa, tako da ništa ne trpi i niko se ne oseti izostavljenim.

Devica

Nemojte se voditi svojim romantičnim željama i osećanjima. Venera vam stvara iluzije, koje potom mogu dovesti do gorkih razočarenja. Sličnim metodama može se poslužiti i vaš partner i vrlo dobro se pazite obmana sa njegove/njene strane.

Rak

Očekuju vas nova poznanstva, lična i poslovna. Maj obećava poslovna putovanja, povoljne prilike, romantične trenutke i pomoć suprotnog pola. Ali, postoji realna opasnost od sukoba mišljenja. U periodu pred nama budite vrlo oprezni u odabiru svojih reči i ni po koju cenu ne ulazite u rasprave.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button