VIP

OVAKO IZGLEDA PORODIČNA KUĆA NENADA MACANOVIĆA: Nikada nije smeo da dovede Miljanu zbog roditelja…

Ovo je posebno interesantno…

Nenad Macanović Bebica skrenuo je pažnju na sebe ulaskom u “Zadrugu 5” sa svojom tadašnjom devojkom Miljanom Kulić. Od samog početka se izjašnjavao kao preduzetnik koji poseduje ogromno bogatsvo i koji živi u velelepnoj porodičnoj kući u Kotežu.

Svi su bili skeptični u vezi Nenada i smatrali su da je sve što on priča čista laž. Ekipa iz “Informera” posetila je posed porodice Macanović i iz priloženog možemo zaključiti da je Bebica sve vreme govorio istinu.

On zaista živi u ogromnoj kući sa roze fasadom koja je na dva sprata sa prostranom i lepo uređenom okućnicom. Na spratu kuće nalazi se terasa koja se proteže do polovine kuće. Vidi se da su Macanovići zaista ulagali u stambeni prostor.

Zadruga,
Zadruga,

Ispred kuće su zatekli Bebičinu majku koja nije bila raspoložena za razgovor. Na pitanje kako joj se sviđa snajka ona je besno odgovorila:

– Ma briga me za Miljanu! Ne zanima me ta osoba! Ne želim da pričam o njoj. Brinem za svoje dete – kratko je rekla i pobegla u kuću.

Miljana Kulić, Nenad MacanovićFoto: Instagram printscreen/miljana__kulic_official
I dok Kulićeva ponavlja da je Bebica psihopata kog ne može da se reši, dotle komšije imaju samo reči hvale za njega.

– Nenad je divan mladić! Dobar je, kulturan, vredan… Pošten je, radi sa ocem. Ma cela porodica Macanović je na dobrom glasu – kažu komšinice iz njihove ulice i dodaju da Bebica nije dovodio Miljanu kod roditelja u Kotež:

– Nikad je nismo videli… Nije dolazio s njom ovde.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button