Žena

ISTINA JE ISPOD POVRŠINE: Ovo su najveći stereotipi za svaki znak Zodijaka…

Ovo su najveći stereotipi za svaki znak Zodijaka…

Čuli ste da su Ovnovi rođene vođe, Djevice opsesivno-kompulsivne, dok Vage nikako ne mogu da donesu odluku. Odakle potiču ove predrasude i ima li u njima istine?

Ovan

Stereotip: Nestrpljiv i impulsivan
Istina je da je Ovan tu da započne stvari. Često služi kao inspiracija drugima za akciju. Ovnovi bi trebalo da stalno počinju nove stvari i rizikuju – tako razvijaju hrabrost i unutrašnjeg ratnika. Kako postaju stariji, smiruju se i drže plana na duge staze, ali da bi ostali mladi i puni energije, i dalje ponekad moraju da se prave ludosti i skaču u nepoznato.

Bik

Stereotip: Tvrdoglav i neumoljiv
Istina je da je tvrdoglavost Bika više upornost i izdržljivost. Oni temeljno planiraju, ali kada jednom pokrenu plan, teško ih je zaustaviti. Malo fleksibilnosti bi prijalo Biku, ali s druge strane budite zahvalni na njihovoj istrajnosti.

Blizanci

Stereotip: Dvije strane ličnosti
Najradoznaliji znak zodijaka, Blizanci vole da istražuju različite načine razmišljanja. Ipak, ispod svih tih ličnosti i mišljenja, krije se stvarna osoba sa sopstvenim uvjerenjima – samo morate biti uporni da ih prepoznate. Pod vladavinom Merkura, u stanju su da se prilagode svakoj situaciji i da se povežu sa bilo kim.

Rak

Stereotip: Ćudljiv i preosjetljiv
Pod uticajem Mjeseca koji se stalno mijenja, Rak je tu da teče sa plimom i osekom. Baš kao što se Mjesec svaki dan vidljivo mijenja, tako i Rakova osjećanja prate isti ciklus. Njegovo emocionalno carstvo je često pogrešno shvaćeno i potcijenjeno, ali Rak je zadužen za važan posao da osjeti sve – uspone, padove i sve između.

Lav

Stereotip: Ponosan i egocentričan
Pod vladavinom Sunca, Lav posjeduje odgovarajuću želju da bude prepoznat i cijenjen. Ali Lav takođe vlada srcem, a istina je da je Lav jedan od najvelikodušnijih i najdarežljivijih znakova.

Djevica

Stereotip: Kompulsivno čiste
Djevica je znak Zodijaka zadužen za stvaranje reda iz haosa i čišćenje nereda drugih znakova zodijaka. Ali navratite do svog prijatelja Djevice i otkrijte da oni, u stvari, nisu uvek toliko uredni. Svijet Djevice ne mora da bude besprijekoran, samo dovoljno organizovan za efikasno funkcionisanje.

Vaga

Stereotip: Hoće li se ikada odlučiti?
Vage su uvijek tu da izmjere sve opcije i donesu oduke koje rezultiraju maksimalnom ravnotežom, harmonijom i pravdom. Naravno, postoji trenutak kada Vaga treba da se posveti tom jednom, pravom putu. Većina njih na kraju i stigne do toga, ali zar vam nije drago što neko stalno razmatra sve opcije? Kada se konačno obavežu, vjerovatno će ostati pri svojoj odluci.

Škorpija

Stereotip: Previše intenzivni
Škorpija je uvijek tu da zaroni ispod površine, otkrije šta je skriveno i iznese na vidjelo ono što se drugi astrološki znaci previše plaše da priznaju. Možda će im biti potreban podsjetnik da s vremena na vrijeme gledaju život sa vedrije strane, ali ako želite površnost i neozbiljnost, potražite neki drugi znak.

Strijelac

Stereotip: Brzopleti i nezreli
Strijelac je poznat kao avanturista, neko ko djejstvuje van i ko se ne plaši da istraži nepoznatu teritoriju. Sve dok pronalaze neki način da se prepuste svom avanturističkom duhu, u stanju su da se skrase i ostanu na jednom mjestu ili sa jednim partnerom.

Jarac

Stereotip: Nemilosrdno ambiciozni
Istina je da je Jarac duboko duhovan znak – ili barem ima potencijal da to postane. Iako se čini da neki pripadnici ovog znaka brinu samo o tome da dođu do vrha, oni ipak imaju dubok unutrašnji život, a mnogi se posvećuju mističnom putu, posebno kasnije u životu.

Vodolija

Stereotip: Hladni, odvojeni i hiper-racionalni
Vodolija je znak humanosti, ali ih često optužuju da ne vole druge ljude ili da sami nisu dovoljno humani. Kao i svi vazdušni znaci, imaju tendenciju da racionalizuju svoja osjećanja i generalno im je neprijatno zbog komplikovanih emocionalnih stanja. Ali to ne znači da ne osjećaju duboko ili da nisu osjetljivi na osjećanja drugih ljudi.

Ribe

Stereotip: Preosjetljive i usredsređene na sebe
Ribe imaju zadatak da prevaziđu svakodnevnu stvarnost. Često kada se čini da ne rade ništa „korisno“, oni zapravo služe višoj svrsi. Zbog njihove osjetljivosti na misli i emocije drugih ljudi, potrebno im je mnogo odmora. Svjesno putovanje u kreativno im pomaže da izbjegnu loše osobine.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button