Žena

3 ZNAKA ZODIJAKA: Uživaće u sezoni Bika od 19. aprila i biće nezaustavljivi…

Uživaće u sezoni Bika od 19. aprila i biće nezaustavljivi…

Sezona Bika počinje 19 aprila i traje do 19 maja, s svakom znaku Zodijaka donosi nešto posebno. Tri horoskopska znaka posebno će uživati u periodu pred nama i beće prepuni pozitivne energije, ljubavi i motivacije. Pripadnici ova tri znaka Zodijaka mogu se smatrati pravim srećnicima, pošto će u narednih nekoliko nedelja biti prosto nezaustavjlivi.

Bik

Bikovi su u poslednjih nekoliko nedelja prošli kroz brojne poteškoće, ali nakon što Sunce uđe u njihov znak 19. aprila, pripadnici ovog znaka ponovo će se osećati odlično. Tokom sezone Bika, Saturn i Pluton će ući u njhovu devetu kuću obrazovanja i lične filozofije, tako da će Bikovi redefinisati celokupnu perspektivu njihovih života i neraskidivo se povezati sa svojim unutrašnjim bićem.

Devica

Tokom sezone Bika Device će se konačno dočepati prekopotrebnog i dugo iščekivanog odmora. U narednom periodu device bi trebalo da razmisle o svojim budućim ciljevima. Sve što su pripadnici ovog znaka radili tokom prethodnih meseci dokaz je njihove unutrašnje snage, ali je takođe znak da su u mogućnosti da je dožive u ovom vremenskom periodu. Tokom sezone Bika Device će preduzeti neke velike korake i konačno će materijalizovati sve na čemu su naporno radili u proteklom periodu.

Jarac

Jarčevi slobodno mogu da otvore slavljenički šampanjac, s obzirom da će Sunce boraviti u njihovoj petoj kući sreće, dece, romantike i kreativnosti. Pripadnici ovog znaka koji tragaju za ljubavlju biće posebno blagosloveni. Iako su prošli kroz težak period, zvezde obećavaju da je period pred nama svetlo na kraju onoga što im se činilo kao beskrajni tunel.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button