Žena

NEDJELJNI HOROSKOP OD 18. DO 24. APRILA: Rakovima poziv za sastanak, a tek ko planira svadbu…

Provjerite šta vam zvijezde predviđaju ove nedjelje:

Ovan

Klonite se svađa i sukoba i ne pokušavajte da utičete na ponašanje drugih ljudi. Bitna vam je harmonija i dobri međuljudski odnosi, a početkom nedelje očekujte manje rasprave.

Bik

Skloniji ste virusnim infekcijama i ne osećate se slobodno. Previše se opterećujete oko nebitnih stvari i potreban vam je odmor. Ovo je pogodan period za planiranje bliske budućnosti, a dobro raspoloženje prijatelja će pozitivno uticati i na vas.

Blizanac

Vi ste u fazi zaljubljivanja, a zauzeti Bliznaci mogu imate manje svađe u vezi. Nemojte žuriti sa donošenjem zaključaka jer ćete se posle kajati. Slušajte šta vam govori intuicija, naročito ako je u pitanju neka bitina životna odluka.

Rak

Stići će vas problemi koje ste dugo odlagali, a tiču se vaše porodice. Bićete bez volje za rešavanje svega nagomilanog, pa će vam faliti malo tišine i samoće. Moguće je neko prijatno iznenađenje ili poziv na sastanak.

Lav

Problemi u komunikaciji na svim nivoima. Očekuju vas novosti naročito u finansijskom sektoru, što će zahtevati od vas donošenje bitnijih odluka. Moguć je korak napred u vezi ukoliko ste zauzeti.

Devica

Obratite pažnju na finansije jer je moguć iznenadan gubitak novca. Ovaj period je idealan za druženje i prijatelje, a ukoliko planirate svadbu, sada je pravo vreme za stvaranje čvrste zajednice.

Vaga

Osetićete dosta napetosti što će loše uticati na vaš bračni odnos. Moguće su ozbiljnije svađe sa partnerom, ali krajem nedelje dolazi do razbuktavanja strasi i povećane seksualne želje.

Škorpija

Pomagaćete prijateljima i rođacima, ali pripazite na svoje zdravlje jer ste podložniji prehladama u ovom periodu. Ovo vreme vam donosi bolje raspoloženje za ljubav, pa možda i planiranje svadbe.

Strelac

Ukoliko imate decu, ovo će za vas biti naporan period. Sa partnerom ćete takođe imati problema jer provodite premalo vremena zajedno i došlo je do zahlađenja odnosa. Ne dozvolite da vam se porodica i prijatelji mešaju u život.

Jarac

Rastrzani ste između obaveza na poslu i kući. Stavite zdravlje na prvo mesto i posvetite se porodici i voljenoj osobi jer oni trenutno dosta trpe zbog vaših obaveza.

Vodolija

Izbegavajte nasumična upoznavanja jer te veze ne vode ničemu. Mogući su nesporazumi. Ovaj period nije pogodan za vas kada je ljubav u pitanju jer imate česte promene raspoloženja, pa se malo strpite na tom polju.

Ribe

Novac vam zadaje glavobolje, morraćete veću količinu da odvojite za neku hitnu popravku ili stvar. Uspešno se nosite sa problemima, a vaši prijatelji će vam dosta značiti kada je u pitanju vaša karijera.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button