VIP

DOŽIVELA JOŠ JEDAN NERVNI SLOM: Ponovo beži iz Zadruge – Razvalila ogradu… (VIDEO)

Kažnjena sa milion dinara…

Dalila Dragojević se ovog jutra probudila pre svih zadrugara, otišla u ekonomsko dvorište, zapalila cigaretu i odlučila da ponovo pokuša da pobegne iz Zadruge!

Ona je razvaljivala ogradu na istom mestu na kojem je pre nekoliko dana uspela da je polomi i prođe, a gde je samo nekoliko dana pre nje Marko Janjušević Janjuš uspeo da razvali daske, provuče se kroz rupu i zauvek pobegne, zbog čega je i diskvalifikovan.

I Dalila je tada uspela da pobegne, zajedno sa Viktorijom Mitrović, ali su obe vraćene nakon višesatnog razgovora u produkciji. Ona se čak tada javno i izvinila zbog svog ponašanja, međutim, čini se da joj je ponovo pao mrak na oči.

Dragojevićeva ne može više da podnese konstantne svađe sa Filipom Carem, kao ni pritisak javnosti i osude zbog sopstvenih postupaka, pa joj se kao najbolje rešenje čini bežanje iz rijalitija.

Podsetimo, Dalila je pre samo nekoliko dana kažnjena sa milion dinara zbog iznošenja neistina i uvreda na račun produkcije, a da li će i ovoga puta biti kažnjena zbog uništavanja imovine i kršenja jednog od osnovnih pravila, a to je samoinicijativno napuštanje rijalitija, ostaje da vidimo.

Pogledajte prilog KLIKOM NA OVAJ LINK!!

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button