VIP

“TVOJ OTAC MI JE REKAO”: Dalila šokirala iznošenjem nedozvoljenih informacija – Filip Car sve napustio… (VIDEO)

Nije više mogao da podnese…

Dalila Dragojević i Filip Car ponovo su raskinuli, a u toku jučerašnjeg dana je usledila još jedna u nizu brutalnih svađa. Njih dvoje su urlali jedno na drugo preko crnog stola, a Dalila je potom počela da iznosi informacije koje joj je, kako pišu fanovi, Car rekao u poverenju.

– Rekao mi tvoj tata, eto – rekla je Dalila, dok je Car gledao šokirano.

– Kad ti spomeneš mog oca, odmah ću i ja tvog. Dosta je bilo više, dosta sam te trpela – vikala je ona.

– Beži na psihijatriju ženo, ti nisi normalna – poručio joj je Car, a onda je Dalila izrekla nešto što je podiglo veliku prašinu na društvenim mrežama.

– Ja na psihijatriju? Pa ti si bio u zatvorskoj ludnici, a ne ja! Ne u bolnici, nego u zatvorskoj ludnici! Znaš kad zatvorenika ne mogu da strpaju u zatvor, pa ga pošalju u ludnicu, na psihijatriju – rekla je ona, a na mrežama se može pročitati da joj je ove informacije zaista rekao Car kada su bili u dobrim odnosima, i da je to podelio sa njom u poverenju.

Filip nakon ovih optužbi nije hteo više da se upušta u raspravu, pa je samo napustio Belu kuću.

Podsetimo, Dalila je nedavno kažnjena u iznosu od čak milion dinara zbog iznošenja neistinitih informacija na račun produkcije i vređanja čelnika televizije. Ona se nakon toga javno izvinila, ali izgleda da u svađama sa bivšim dečkom ne može da se suzdrži.

Pogledajte prilog KLIKOM NA OVAJ LINK!!

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button