VIP

4 ČLANA PRODUKCIJE PRIJAVLJENA POLICIJI: Zahteva razgovor sa Mitrovićem…

Rešio da se pobuni…

Zadrugar Stefan Mihić juče je diskvalifikovan iz “Zadruge 5”. Rijaliti igrač je prvo ušao u sukob sa Miljanom Kulić i njenim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom, a potom se sukobio i sa obezbeđenjem.

Kako se videlo na snimcima, članovi obezbeđenja su ga nasilno gurnuli i Stefan je pao niz stepenice, nakon čega je pobegao kroz ekonomsko dvorište, a onda je stiglo zvanično pismo produkcije u kome piše da je izbačen i da mora da plati kaznu u iznosu od 50.000 evra.

Stefan je trenutno ispred bolnice, odakle se oglasio i otkrio da mu je povređena ruka i da ne može da pomera lakat, kao i to da su mu momci iz obezbeđenja oštetili bubnu opnu.

– Nalazim se u bolnici u Zemun, pretrpeo sam teške povrede od strane obezbeđenja. Niste sve videli, bačen sam bio na pod, imam ugruvan lakat, odranu ruku, ne mogu da pomeram lakat. Imam i oštećenje bubne opne. Morao sam da presečem i odem iz “Zadruge”. Probio sam ogradu u ekonomskom dvorištu, sačekalo me je obezbeđenje. Ima izveštaj u policiji, prijavio sam njih četvoricu. Napadnut sam fizički, udaren sam bio nekoliko puta. Jedan od njih je bio sa metalnom šipkom – otkrio je detalje diskvalifikovani zadrugar.

Instagram,
Instagram,

Ipak, produkciju “Zadruge” ne krivi za ovo što se desilo. Stefan ističe da oni nisu krivi, ali da želi da priča sa čelnim ljudima.

– Produkcija nije ništa kriva, oni ne znaju šta se desilo. Želim da narod vidi sve, drhtim sav, hoću da pričam sa njima. Pomozite mi da pravda bude iznesena – zamolio je Mihić narod i potražio pomoć.

Instagram,
Instagram,

Da li će mu Željko Mitrović izaći u susret i porazgovarati sa njim, ostaje da vidimo.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button