Žena

ŽENE IZ OVA 4 ZNAKA ZODIJAKA BI VAM MOGLE UKRASTI MUŽA: Astrologija upozorava na opasne zavodnice…

Astrologija upozorava na opasne zavodnice…

Ako se pitate zašto bi neka žena htjela baš vašeg partnera, razloga je nekoliko. Ponekad je riječ o ljubomori i želji da imamo nešto što ima neko drugi ko se čini sretan. Ali, ima i žena koje jednostavno nemaju savjesti i rade ono što im se prohtije. Ako je vjerovati zvijezdama, pripadnice ovih znakova sklone su da vjeruju kako je trava uvijek zelenija u susjednom dvorištu. One neće prezati ni pred čim kako bi došle do onog što žele – ili do onog koga žele. Ako su se naumile na zauzetog muškarca, njegova supruga ili partnerka može očekivati dramu epskih razmjera. Ove zavodnice će izvaditi sve svoje oružje i igrati van svih pravila, vjerujući u onu kako je u ratu i u ljubavi sve dozvoljeno.

Ovan

Ovnovi iz nekog razloga vjeruju kako im pripada sve što požele. Istina, imaju snažnu moć manifestacije i njihove želje nerijetko postaju stvarnost – ali ponekad se to događa na uštrb tuđe sreće. Od svih znakova, žene Ovnovi imaju najveće šanse da se zaljube u oženjenog muškarca. Njihova životna filozofija je: živi danas, a osim toga, nevjerovatno su vješte zavodnice koje mogu osvojiti skoro svako srce.

Vodolija

Na prvu ne izgledaju tako, ali iza svakog njihovog osmjeha i pogleda krije se dobro skovan plan. Vodolije će svoje vještine koristiti i kako bi dobile onog koji im je zapao za oko. Biće to nešto što niko neće moći da predvidi – i zato su, kao otimačice, posebno opasne. Ako je vaš suprug ili partner blizak s nekom Vodolijom, bolje imajte oči i na leđima, .

Lav

Lavovi će pod svaku cijenu dobiti ono što žele – i to odmah. Žene rođene u ovom znaku neće puno čekati i planirati. Ako je zauzet muškarac onaj koji im se svidi, preći će u akciju bez da razmisle dva puta. Pri osvajanju će se toliko uzbuditi demonstracijom moći da ih neće biti briga za osjećanja ostavljene žene – čak i ako je riječ o prijateljici. Ponekad će Lavice kasnije zažaliti i osjetiti krivicu, ali šteta će već biti učinjena.

Rak

Za slatku malu osjećajnu, sramežljivu i romantičnu Račicu niko ne bi rekao da bi mogla biti razaračica brakova. Ali, tvoja poznanica ili čak prijateljica rođena u ovom znaku ima jedan problem: sklona je ljubomori. Zapravo, ne možeš joj u potpunosti vjerovati jer kad je ljubav u pitanju, ovaj vodeni znak lako gubi glavu, a potencijalnog partnera će po pravilu staviti iznad prijateljice. Njen slatki i nevini način magično privlači muškarce. Osim toga, iako izgleda milo i bezopasno, ne zaboravi da Rak ima klliješta i zato je sasvim moguće da će, ako tako poželi, tuđeg supruga namamiti u svoj krevet.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button