VIP

“MISLIO JE DA NEĆU DA GA TUŽIM”: Konačno sve rekal kad je izašla na razgovor sa produkcijom… (VIDEO)

Neće odustati…

“Zadrugu” je sinoć zauvek napustila Ana Spasojević, a kao i svaki izbačeni takmičar, i ona se našla u studiju, gde ju je ugostila Dušica Jakovljević i sa njom popričala o svim aktuelnim temama u Beloj kući.

Ana je istakla da od Marka Osmakčića ne postoji “veći odron”, a poznato je da ovakvo mišljenje ima o njemu od stravičnog sukoba koji su imali, kada su Marko i njegova devojka Viktorija Mitrović zverski nasrnuli na Anu, tukli je i bacili na pod.

– Viki to želi i ona to hoće. Što se njega tiče, ne zanima me to sa Viki, zanima me da kad ustanem odem i podnesem krivičnu prijavu protiv njega. Neko ko radi sa decom, ne može…On je rekao posle nedelju dana da čeka pravi trenutak da se izvini, rekla sam da se neće izviniti. Pokušao je da se kao izvini, kad je saznao kod brata u pozivu da je izašao taj snimak izašao u Švajcarskoj i da neće moći više da radi svoj posao. On je mislio da ja njega neću da tužim. Nije mi bilo potrebno njegovo izvinjenje – rekla je Ana.

Voditeljku je potom zanimalo šta ima da kaže o vezi Filipa Cara i Dalile Dragojević:

– Ona njega voli. Ne voli Filip kad je mirno, on mora da napravi skandal. Samo je odjednom eskaliralo – rekla je Ana, i objasnila koliko ju je razočarao Dejan Dragojević.

– Katastrofa! Baš me je razočarao. Meni je bilo drago što me nije toliko pomenuo od kako sam videla šta je uradio Sandri. Tvoja mama je i mene i nju zagrlila i zahvalila se zbog toga što smo tu – rekla je Ana.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button