VIP

“NJEMU TREBA POMOĆ – TREBA GA POSLATI U NEKU USTANOVU”: Oglasio se njegov otac – “Ne viđa svoju decu…”

Bez dlake na jeziku…

Otac učesnika najgledanije sezone “Zadruge”, Stefana Karića, Osman Karić oglasio se i izneo svoje mišljenje o aktuelnom ljubavnom trouglu Miljani Kulić, Nenadu Macanoviću i Lazaru Čoliću Zoli.

– Pratim svaku situaciju u Zadruzi pa samim tim i situaciju koju nisam mogao da propustim, svadju Miljane Kulić i njenog “izabranika”. Kad kazem “njenog izabranika” ne mislim na Zolu već na izabranika Marije Kulić, majke Miljane koja svom detetu misli najbolje a to je Bebica Macanović.

– Razlog čestih svadja izmedju njih je baš taj, što Miljana ne voli Bebicu na način na koji voli Zolu, već na neki sažaljiv način i zbog svega što joj Bebica u ovom trenutku kada je u kolicima pruža. Mislim da je “bebica” tri u jedan, patološki voli, patološki vara i patoloski laže, sve to radi sa lakoćom jer je i on sam ubedjen u svoju laž kao i istinu.

– Ne treba mu zameriti, treba mu pomoći i poslati ga u neku ustanovu gde će mu stručna lica pomoći. Jednostavno mislim da čovek koji može da ne vidja svoju decu, ne može voleti nikog pa ni dete Miljane. To bi trebalo da zna i majka Miljane, a ne da se koristi krilaticom “svaki sledeci, bolji je od Zole” – rekao je Osman Karić.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button