Žena

JEDINI U HOROKOPU SU PROTIV PRELJUBE: Evo koji znak vas nikada neće prevariti…

Evo koji znak vas nikada neće prevariti…

Od svih 12 znakova zodijaka samo jedan znak teži sigurnoj i pravoj vezi, punoj ljubavi u kojoj nema mjesta za preljubu.

Osobe rođene u ovom znaku nikada nisu u potpunosti sretne dok ne ostvare duboku emotivnu vezu, a kada se zaljube uvijek razmišljaju dugoročno. U potrazi su za osobom s kojom će izgraditi stabilan dom i osnovati porodicu. Taj znak je – Rak.

Rak mnogo daje ali isto tako mnogo i traži. Željan je pažnje, voli da mu se dokazuje ljubav, ali uvijek “vraća” istom mjerom.

Ono što takođe karakteriše Rakove jeste što se oni trude da riješe svaki problem koji naiđe u vezi, jer ne žele da bilo šta stane na put njihovoj ljubavi. Zbog toga, preljuba kod Rakova nije opcija za rješavanje problema.

Rakovi se najčešće pribojavaju za svoje voljene, naročito za svoju djecu, a za sebe i ne toliko. Kada su u pitanju njihovi voljeni partneri, neustrašivo će stati u njihovu odbranu po svaku cijenu. Pored toga, uglavnom su religiozni, duhovne vrijednosti više cijene od materijalnih, a ljubav im je ubjedljivo najvažnija!

Rak se ističe kao najveći pobornik vjernosti, ali još nekoliko znakova nije sklono preljubi. To je Bik, koji teži stabilnosti i veoma je pouzdan, Vaga, zbog svoje urođene borbe za pravdu i želje za harmoničnom vezom, Djevica jer je osjetljiva i tradicionalna kada je ljubav u pitanju i Jarac jer je strpljiv pa radi na vezi koliko god je potrebno.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button