VIP

ISPLIVALE INFORMACIJE IZ PRIVATNE KLINIKE: Pevačica poznaje lekara kod kojeg se zaposlila Mina Vrbaški…

“Drago mi je što mogu da kažem da sam posle nekog vremena devojka za primer…”

Autorka i voditeljka emisije “Magazin In”, Sanja Marinković, je u svoj studio ove subote ugostila poznate dame Branku Sovrlić, Minu Vrbaški, Radu Manojlović, Ljilju Habljanović Đurović, Mariju Egelju i Višnju Petrović.

Voditeljka je pokrenula temu o mladosti i na pitanje koja od gošći živi prvu, a koja drugu ili treću mladost, rijaliti zvezda Mina Vrbaški je dala odgovor koji je iznenadio sve prisutne.

– Ja živim prvu, ali nekada se osećam kao da imam 30 godina, a nekada kao da imam 15, sve zavisi gde se nalazim, sa kakvim ljudima, ali nekako ove godine koje imam sada, volela bih da napredujem u nekim stvarima, a da zadržim ovo što imam u sebi – rekla je Mina Vrbaški.

– Mnogo si se promenila – nadovezala se voditeljka.

– Jesam, obećala sam. Zaposlila sam se na privatnoj medicinskoj klinici, taj posao me čeka kada izađem iz rijalitija – rekla je Mina.

– Ja moram da kažem da je moj dugogodišnji prijatelj vlasnik te klinike i on mi je rekao da je ona shvatila za tri dana stvari za koje nekome treba mesec dana – pohvalila je Rada Manojlović.

– Kada se rijaliti završi daću razliku predmeta i jedva čekam da krenem tim putem, drago mi je što mogu da kažem da sam posle nekog vremena devojka za primer – izjavila je Mina Vrbaški.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button