VIP

DETALJI SUSRETA ŽELJKA MITROVIĆA I JANJUŠA: Tražio neverovatnu stavku u ugovoru – Produkcija ga odbila… (VIDEO)

Da li je neusaglašavanje košarkaša i čelnih ljudi produkcije uzrok Janjuševe diskvalifikacija…

Rijaliti zvezda Marko Janjušević Janjuš pobegao je nedavno iz rijaltija Zadruga i time zaradio diskvalifikaciju, koja po ugovoru podrazumeva potraživanje Pinka u iznosu od 50.000 evra.

Razlog Janjuševe diskvalifikacije, odnosno bekstva, nije baš najjasniji, a ako se prisetimo, on je važio za jakog igrača, pa je Željko Mitrović pred Zadrugu 3 lično otišao da potpiše ugovor sa njim.

Mitrović je tom prilikom objavio na svom Instagramu objavu posvećenu poregovorina košarkašu, a prilikom susreta bacili su i po koju na koš.

– Potpisah ugovor sa Janjušem za Zadrugu 3 i dvometraš uopšte nije jeftin, ja jutros zato poranih da vidim koje sam to veštine platio toliko – poručio je tada Željko Mitrović putem svog profila na Instagramu, a odmah je usledio i odgovor budućeg učesnika ”Zadruge 3” da će dobiti i premije ukoliko pogodi neku “trojku” aludirajući na muško ženske odnose.

Instagram,
Instagram,

 

Iako se navodi da je razlog bekstva navodni telefonski razgovor koji je Janjuš imao kada je izašao na glasanje, te da je posle razgovora sa ćerkom prelomio da će izaći i zbog straha da će ga produkcija diskvalifikovati, pojavila se sumnja da je dvometraš upravo zbog premija koje je očekivao napustio imanje samoinicijativno. Izvor navodi da je očekivao poseban tretman jer veruje da diže gledanost, ali u suštini je njegov ugovor ispoštovan u onim normama koje je i potpisao sa produkcijom.

Zašto je Janjuš izašao još uvek nije potvrđeno, a čeka se odgovor dvometraša na navode koje se danima vrte u medijima posle njegovog bekstva.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button