VIP

ZVAO PRODUKCIJU: Janjuš očajan – Izgubio 92 000 Evra! Preklinje čelnike da se vrati…

Ubrzo nakon što je napustio rijaliti, shvatio je da je pogrešio…

Marko Janjušević Janjuš pre nekoliko dana je diskvalifikovan iz pete sezone “Zadruge”, nakon što je probio ogradu u ekonomskom dvorištu i samoinicijativno izašao napolje.

Njegov dobar drug, koji je želeo da ostane anoniman, odlučio je da progovori za Super TV i otkrije u kakvom je trenutno psihičkom stanju Janjuš.

– Od kada je izašao iz “Zadruge“ Marko se ne oseća dobro. Psihički je potonuo jer je shvatio u kakav je problem upao. Ne izlazi iz stana i trenutno se ne druži ni sa kim. Želi od svega da se odmori i prija mu mir. Taman je ove sezone uspeo da ispravi sliku o sebi i da ne napravi nikakve probleme, međutim ipak je na kraju poklekao – priča Janjušev drug.

– Najviše ga od svega grize savest, jer je izgubio veliki honarar. Nedeljno je imao oko 1.500 evra, što znači da je za nekoliko meseci boravka zaradio 42.000 evra. Međutim, kako su pravila produkcije “Zadruge” svima poznata, tako će sada Janjuš ostati bez honorara, a da stvar bude još gora, produkciji će morati da plati dodatnih 50.000 evra, jer je samovoljno napustio rijaliti.

Kako piše “Super Tv”, izvor tvrdi da Janjuš taj novac nema da isplati. Zato se i krije.

– Odakle mu 50.000 evra, kada mu je jedini prihod u poslednjih par meseci bio upravo od rijalitija? – priča Janjušev drug i otkriva da ga je napolju “udarilo” realno stanje stvari:

– Pored toga, napolju ga je sačekala surova realnost. Mora da plati kirije za stan za prethodnih nekoliko meseci, tu su i računi, ali i svi troškovi koje ima oko ćerke Krune. Nikako mu nije trebalo da se upušta u tu avanturu i napusti rijaliti koji ga je hranio. Shvatio je svoju grešku, međutim teško će se do kraja sezone ponovo vratiti u rijaliti. Ipak je prekršio jedno od najstrožih pravila iz ugovora koji ja potpisao sa čelnim ljudima rijalitija – zaključuje Janjušev drug,

MOLIO PRODUKCIJU DA SE VRATI

Kako dalje navodi Janjušev prijatelj, bivši zadrugar se ubrzo pokajao zbog učinjenog, te je stupio u kontakt sa produkcijom, pokušavajući da se vrati u Belu kuću.

– Nakon što je shvatio šta je uradio, Janjuš je zvao članove produkcije i molio da se vrati.

– Pokušao je da stupi u kontakt sa produkcijom, ali to mu nije pošlo za rukom. Čelni ljudi mu nisu odgovarali ni na poruke, ni na pozive. Poslao je nekoliko SMS poruka u kojima je zamolio članove produkcije da se ponovo vrati u rijaliti, jer mora od nečega da živi i zaradi novac za svoju porodicu. Produkcija mu nije odgovorila na poruke, jer su svesni da ne smeju da dopuste da rijaliti igrači grubo krše pravile, a onda da ih ponovo vraćaju kako bi mogli da zarade novac. Kad plati kaznu od 50.000 evra, tada će i moći da se vrati u rijaliti – ističe Markov drug.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button