Žena

ŠKORPIJA, STRIJELAC I RIBE ULAZE U NAJTEŽI PERIOD GODINE: Dani će im trajati čitavu vječnost…

Dani će im trajati čitavu vječnost…

Druga polovina aprila i maj biće kritični za Škorpiju, Strelca i Ribe, kojima predstoji težak period u svim životnim sferama. Sredinom maja Venera, koja je planeta zadovoljstva i životnih vrednosti, dospeće u specifičan položaj i najteže će pasti Škorpijama, Strelčevima i Ribama. Ova pojava odraziće se i na ostale znakove Zodijaka, ali pomenuta tri znaka posebno će se teško nositi sa danima pred nama.

Ova tri znaka Zodijaka posebno će imati problema na ljubavnom planu, zatim sa vlastitim željama i sistemom vrednosti. Ako pripadate nekome od ova tri znaka budite blagi prema sebi i pronađite u sebi neophodan mir.

Škorpija

U periodu pred nama Škorpije će osećati nemir u emotivnoj vezi i obuzeće ih jaka želja za slobodom. Predstavnici ovog znaka ne smeju da se plaše suočavanja sa novootkrivenim istinama i moraju da slušaju poruke koje im šalje sopstveno telo. Uticaj aktivnog i brbljivog Plutona umnogome će otežavati komunikaciju Škorpijama, ali u isto vreme predstaviće im se nešto vrlo važno, što nije moglo doći u boljem trenutku.

Strelac

Ovo je vreme kada Strelčevi moraju da preuzmu punu odgovornost za svoje postupke. Ovo može zazvučati zastrašujuće, podstaćiće pripadnike ovog znaka na brojne izazove i staviti ih pred neke rizične odluke. Partnerski odnosi takođe će biti na ispitu, a ključno je da Strelčevi prepoznaju količinu energije koju ulažu u vezu i da procene da li im je zaista uzvraćena istom merom. Strelac će se osećati rasejano i biće mu teško da se skoncentriše na posao.

Ribe

Situacija koja nam se sprema u drugoj polovini apruila i u maju pokrenuće Ribe više nego inače, ali moraju biti iskrene prema sebi. Ribe će morati da se suoče sa porodičnim odnosima i moraju biti apsolutno iskrene. Ljutnja će ih obuzimati u narednom periodu, pa se preporučuje da je pretvore u pasivnu agresiju. Škorpije bi u danima pred nama morale štedljivo da troše energiju, jer će im ista biti preko potrebna.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button