VIP

DOBIO AUTOMOBIL ZA ROĐENDAN: Voditelj iskeširao 15 000 Evra – Kija čestitala ali nije pozvana…

Detalji sa proslave…

Voditelj rijalitija “Zadruga” Milan Milošević proslavio je 45. rođendan na kojem je okupio pola estrade.

On je organizovao gala slavlje u jednom beogradskom hotelu, a za žurku je iskeširao 15 hiljada evra.

Milan je na rođendan stigao prvi kako bi proverio da li je sve u redu, a na sebi je imao elegantno odelo sa šljokicama. Nakon što je pozirao fotoreporterima, priznao je da, kada je reč o rođendanskim poklonima, najviše voli novac.

– Ne znam još šta sam sad dobio od poklona, ali najskuplji poklon koji sam do sada dobio je automobil, tada je bio 9.600 maraka. Koverte samo volim. Nagovorio sam drugaricu da svima piše: “Šta ćeš da kupiš Milanu za rođendan? Ma, odnesi mu kovertu, on voli koverte”. Ona će imati deset odsto. Ma, sve je biznis u životu. Mene 80 posto ljudi ovde ne voli što mi dolazi, je l’ to znate? – rekao je Milan.

Da voli koverte i ne čudi, s obzirom na to da je rođendanska žurka bila jako skupa, a kako smo saznali od izvora bliskog voditelju, morao je da iskešira oko 15 hiljada evra za prostor, piće, hranu, tortu, dekoraciju i muziku. Tako da, ako dobije bar trećinu novca nazad, biće mu koliko-toliko isplativo.

Inače, Milan je na pitanje da li mu je bivša drugarica Kija Kockar čestitala rođendan, rekao da jeste, ali da nije pozvana.

– Sa Kijom ne pričam, ali mi je čestitala danas, moram da priznam. Napisala mi je: “Srećan rođendan, Milane” – rekao je on.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button