VIP

“TATA DOĐI KUĆI – MAMA KAŽE…”: Janjuša ćerka slomila porukom – Zbog nje je pobegao i proveo dan… (VIDEO)

Nije više mogao da izdrži…

Marko Janjušević Janjuš diskvalifikovan je iz “Zadruge 5” kada je napustio imanje i tom prilikom prekršio ugovor. A kako se saznalo, on je to uradio nakon što se čuo sa ćerkom Krunom od koje je primio poziv kada je izašao iz rijaliti programa da glasa.

– Dosta mi je svega! Odoh da vidim moju Krunu i da se pomirim s Enom. Svaki dan mislim na nju – rekao je bivši košarkaš Filipu Caru, a zatim spakovao najneophodnije stvari u kesu i uputio se u dvorište. Čekićem i šrafcigerom je odvalio dve velike daske, provukao se i pobegao!

Da će napustiti rijaliti, Janjuš je odlučio u nedelju, pošto ga je produkcija izvela na glasanje. Tada je od nepoznate žene koja je stajala u redu uzeo mobilni telefon i nazvao Krunu!

– Dograbio je telefon i odmah pozvao ćerku! Čim mu je čula glas, Kruna je počela da plače. Rekla mu je: “Tata, dođi kući, nedostaješ mi! Mama kaže da si ove sezone dobar i da joj mnogo fališ.“ Obezbeđenje je spazilo da razgovara s ćerkom, i otelo mu telefon iz ruku, a Janjuš je zbog toga napravio scenu, drao se na njih i psovao ih. Tada je odlučio da se što pre vrati Eni – priča izvor Informera. On dodaje da je bivši košarkaš plan za bekstvo poverio jedino Filipu Caru. Rekao mu je: „Nisam želeo da budem ni sa jednom devojkom u rijalitiju da bih dokazao Eni koliko je volim. Želim opet da imam srećnu porodicu! Kajem se zbog svega što sam joj uradio! Nije zaslužila da je povredim, pogotovo ne da je javno izdam. Život bih dao za nju i Krunu!” Car je pokušao da ga ubedi da izdrži još tri meseca do finala “Zadruge”, ali mu je Janjuš rekao da ne može da čeka više ni minut, te je pobegao – kaže sagovornik.

Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Nekoliko minuta nakon toga, produkcija je izdala saopštenje u kom je navela da će tužiti Janjuša: “Zvanično vas obaveštavamo da je Janjuš svojevoljno napustio rijaliti i da je diskvalifikovan. Televizija Pink će ga tužiti za 50.000 evra zbog kršenja ugovora.”

I dok su cimeri nagađali zbog čega se Janjuš zadužio, on je celi dan provodio sa Enom. Ceo dan su razgovarali, a posle podne su bili sa Krunom na ručku.

Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button