Žena

NE BI TREBALO DA RASIPAJU ENERGIJU NA LJUBAV: Ovan i Blizanci ostaće sami do kraja 2022 godine…

Ovan i Blizanci ostaće sami do kraja 2022 godine…

Postoje oni periodi u životu kada kolikogod se trudili da nešto postignemo, željeni cilj nam biva sve dalji. Najčešće je to slučaj sa ljubavlju. Ako za cilj sebi postavite da morate upoznati osobu svog života i idete sa jednog na drugi sastanak, najčešće se gorko razočarate. Iako astrolozi uglavnom podržavaju upornost, za dva znaka eksplicitno savetuju da do kraja 2022. godine ne rasipaju energiju na ljubavne pokušaje. Položaj planeta u njihovom znaku je takav da neće imati partnera do kraja godine.

Ovan

Da li se osećate kao da se vrtite ukrug? Pokušavate da imate što više ljubavnih sastanaka, ali jednostavno niste uspešni? Možda je vreme da se zaustavite i stavite sebe na prvo mesto. Zapitajte se šta tačno želite? Koga želite pored sebe? I kako dalje? I ne brinite ako ste sami. Pa šta? Nemojte toliko da se opterećujete time. Radite na sebi, posvetite se stvarima koje volite, družite se, putujte… Zvezde će se pobrinuti za vas i možda ćete u 2023. ući sa ljubavlju svog života!

Blizanci

Da li ste otkrili da trenutno niste u mogućnosti da se posvetite drugoj osobi? Ne vršite pritisak na sebe da morate da upoznate nekog i zastanite na trenutak. Čak i ako ste uočili potencijalnog partnera, možda je bolje da ne žurite. Dajte šansu da ga bolje upoznate, ali nemojte odmah da zamišljate venčanje i porodicu. Idite korak po korak. A ako se pokaže da on nije bio pravi, ne očajavajte. Sve će doći u pravo vreme.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button