VIP

LJUBAV IPAK POBEDI SVE: Janjuš se ženi – Pobegao iz Zadruge zbog dirljivog tajnog plana… (VIDEO)

Ljubav ipak pobedi sve…

Marko Janjušević Janjuš je ovih dana u centru pažnje zbog svog maestralno sporvedenog plana bega iz “Zadruge”. Iako je u petoj sezoni, bio manje-više povučen i vrlo malo učestvovao u tekućim skandalima, bivši košarkaš je rešio da svojim činom zabiberi čorbu. Produkcija je najavila tužbu i potražnju 50.000 evra, dok gledaoci i dalje nagađaju zašto je Kruninom ocu pala roletna te se odlučio za ovako radikalan potez.

Janjuš je tokom učestvovanja u petoj sezoni, otkrio neke svoje planove, a možda upravo u njihovoj realizaciji leži razlog bega iz rijaliti.

Naime, svi znaju da su Janjuš i njegova bivša supruga Ena ostali u super odnosima uprkos tome što ju je varao sa Majom Marinković pred milionima. Ipak, Janjuša i dalje grize savest zbog načina na koji se podneo prema osobi koja je uvek verno stajala uz njega.

On je u decembru otkrio Saletu Luksu da planira da ponovo zaprosi Enu čim izađe iz “Zadruge”, kako bi se iskupio za sve što je uradio.

– Da li ti znaš kakav je Bog moja žena Ena? Ona ne može da se poredi ni sa kim – ispričao je tom prilikom Janjuš.

– Nikad te nije kontrolisala? – pitao je Sale Luks.

– Sve mi je dala. Telefon mi je uvek stajao na stolu, nikad nije pogledala. Kakav sam ja idiot i kakvu sam ženu propustio – ispričao je Janjuš.

– Još imate žensko dete, a očevi su vezaniji za njih – ispričao je Luks.

– Ima da je zaprosim kad izađem. Imam plan. Ako hoće hoće. Vidiš da sam dobar, brate – otkrio je Janjuš.

– Jesi – složio se Luks.

– Hoću da se smirim, brate. Da se sa ženom pomirim, pokrenem biznis sa prijateljima. Vodim ćerku na odbojku. Nemam više vremena da gubim vreme – ispričao je Janjuš.

Stoga, možemo da pretpostavimo da je Janjuš možda pobegao iz Zadruge jer ne može više da čeka da vidi da li će Ena opet da se uda za njega.

Pogledajte prilog KLIKOM NA OVAJ LINK!!

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button