VIP

MENSUR ODAO PRODUKCIJU: Dalili i Filipu Caru nije dobro – Znaju da su provaljeni… (VIDEO)

Svaka mu kao u Njegoša…

Mensur Ajdarpašić važi za takmičara koji nema dlake na jeziku. A takva je i Dalila Dragojević kojoj je Mensi postavio direktno i provokativno pitanje u emisiji “Igra istine”:

– Ja stvarno nemam ništa loše nju da pitam. Ništa, reci mi, da li si ti zadovoljna svojim odnosom i šta očekuješ od njega kada izađete iz rijalitija? – pitanje je postavio Mensur.

– Moj odnos je savršen, imam probleme kao što svako ima. Dolazi do svađa zbog mog nepoverenja. Polako mi se vraća sve ono što sam skupljala u sebi. Mnogo sam razmišljala kada se sve to desilo, hvala me to ludilo i nisam baš najbolje. Vidim da ni Filipu to ne odgovara, pokušaću da ne radim to. Naš odnos nikada nije bio bolji nego sada, vidim da i on radi na tome da onos bude ispravan, tako da, to je to, Kod mene je primetio neke promene kao i ja kod njega. Hoću da me razume samo kada mi je teško. Ja verujem da napolju možemo da uspemo, verujem i želim da verujem. Da bi volela da izađem sa njim napolju, volela bih – rekla je Dalila.

– Šta ti misliš o našem odnosu i da li mi možemo da opstanemo napolju? – upitalča je Dalila Mensura, koji je odgovorio:

– Ja sam više puta rekao šta mislim o vašem odnosu, ja znam da je tebi bitna svaka situacija. Ne bih da vas previše komentarišem. On je sa tobom samo zato što mora da bude, iz neke formalnosti. Mislim da je sa tobom formalno u ondosu, da nije neka ljubav prema tebi. Ja poštujem što ga ti štitiš i to je top. Ja msilim da ni ti ne verujš u šta pričaš. On je ozbiljan ženskaroš i da je teško da će se vezati za neku devojku. On neće da napravi glupost, da tebe ne bi napravio jadnicom i žrtvom i neće da bude on kriv. Isto tako mislim da ćeš i ti njega da iskoristiš protiv sebe. To je moje mišljenje. Zamisli kada ovako gledaju na moj odnos, zamisli kako se onda gleda na vaš odnos i vaši i svi ostali. Mislim da je vaš odnos prešao u bolest, milsim da su samo interesi u pitanju. Da ne nagoveštavam neke stvari. Mislim da Filip nešto krije od tebe. Ja sam ti rekao svoje mišljenje. Zamisli da ti ja kažem šta on krije. Zamisli da sam ja pitao kako se osećala kada si joj pljuvao u facu – govori Mensur.

– Iznošenja mišljenja bez uvreda, nikoga nikada neće dovesti sa mnom u konflikt. Zamisli da sam ja tebe pitao kako je Miici bilo kada si joj držao kragnu – rekao je Car.

– Da li si nekome pevao pesmu, nekoj devojci? – upitao je Mensur Cara.

Nikada neću regoavti kao ti. Meni je drago što si me ovo pitao, nemam ništa protiv. Što se tiče pesme i neke deovjke, nisam nikada upućivao pesmu ni jednoj devojci. Ako postoji neki klip, ako neka devojka misli da sam joj pevao, neka kaže. Naš poremeti ptica u letu, tu smo gde jesmo i onda moramo da obajšnjavamo. Ako sam pevao, nikome nisam upućivao poemu – rekao je Filip.

Detaljnije u nastavku teksta:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button