VIP

MARIJA KULIĆ ULAZI U ZADRUGU – PREGOVORI SA PRODUKCIJOM: Oglasila se – “Na velikim sam mukama…”

“Čovek je divan – Noću dok Miljana spava, on je gleda…”

Marija Kulić, majka Miljane Kulić, teško podnosi to što njena ćerka ima sve više razmirica sa aktuelnim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom zbog bivšeg, Lazara Čolića Zole.

I njoj i njenom suprugu Siniši ne dopada se Miljanino ponašanje i to što se igra sa čovekom koji je, kako kažu, voli, zarad Zole koji ju je iskorišćavao.

– Kako sve ovo izdržavam pojma nemam. Sa Sinišom sam imala agoniju, jedva sam ga spasila, sad je malo splasnuo otok. Čekam kad završim sve sa Miljanom oko njene operacije, onda vodim njega kod lekara, da zakažemo lasersko uklanjanje celog otoka i posle toga da mu vade kanilu. Valjda će se sve ovo uskoro završiti sa najboljim ishodom – rekla je Marija za Svet, prenose mediji.

– Gledajući ovo do sada mislim da se Miljana zeza, da pravi šou. U rijalitiju je, po meni ovo što radi je neka vrsta njenog šoua sa Nenadom i Zolom. Za mene je ovo katastrofa. Plakala sam sat i po vremena kad je Nenad plakao kod drveta, nisam mogla da se smirim. Bila sam kod kozmetičarke kad se to dešavalo, i ona sa mnom plače dok gleda. Meni danima nije bilo dobro, nervirala sam se i plakala. Na velikim sam mukama. Od kuće ne mogu da je posavetujem, da joj kažem šta i kako da radi, jer ovo nikako ne valja.

– Volela bih sad da sam tamo, ne bi ona mogla ovako da se ponaša. Ljudi ne razumeju njen šou i ironiju. I, ja kako mi se prikaže, gledam da je to tako. Da sam na Nenadovom mestu, ja bih je odgurala sa kolicama kod Zole, ostavila bih ih nedelju dana. Pa, neka je Zolja presvlači, kupa, vodi u toalet, češka nogu i neka brine o njoj. Nenad je pažljiv, tri meseca su bili sa nama, sedeli smo danima zajedno, Siniši je bilo loše, a Nenad je sve vreme bio tu, ako treba da se pomogne, vozi, ma, za sve. Čovek je divan. Noću dok Miljana spava, on je gleda.

Da li će Marija ići na pregovore sa produkcijom, te se pridružiti Miljani u Zadruzi u poslednjim mesecima rijalitija ili ne, ostaje nam da saznamo…

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button