VIP

NAZVALA VELIKOG ŠEFA STOKOM: Da li će joj od ovog trenutka biti zabranjeno…

Bez ustručavanja…

Nakon što je u toku današnjeg dana rijaliti veteran Vladimir Tomović izneo čitav niz prozivki na račun TV formata “Zadruga”, isto je učinila i Monika Horvat, odgovarajući na njegovu objavu na društvenim mrežama.

– Iako mi je ovo jedno od stresnijih razdoblja tamo, jer sam se ozbiljno brinula za zdravlje svog prijatelja, htela bih da podelim sa vama koji ste toliko opsednuti ovim zlom, da ne zaboravite, da se setite šta rade ljudima, čak i onima koje smatraju “njihovim” – poručila je Monika na početku svog šokantnog izlaganja.

Instagram,
Instagram,

– Tamo nema “njihov ili svoj”, tamo si ili žrtva, ovca, neplaćen, maltretiran, poslušan, prodana duša, ili si donji, mučen, maltretiran, sa svim oduzetim pravima i ljudskosti. Vaše suze i bol su njihov lek, a vi podržavate gledajući to. Želim Vladi puno sreće da stoki stane na kraj u ime svih budućih i prošlih učesnika koji su iskusili njihovo zlo.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Horvatova iznosi slične tvrdnje, iako je produkcija spomenutog TV formata bila prilično jasna u njenom slučaju.

U obrazloženju koje je svojevremeno dostavila produkcija “Zadruge”, Moniki je, kao i ostalim zadrugarima, prilično jasno predočeno za koje prekršaje se gube nedeljni ili mesečni honorari, što uostalom stoji i u samom ugovoru koji su potpisali pre odlaska na imanje u Šimanovcima. Svako oduzimanje honorara i obrazloženje za isto je tokom trajanja rijalitija jasno i glasno pročitano pred svim zadrugarima za crnim stolom, ali se, ipak, nekolicina nekadašnjih zadrugara javno začudila kada su napustili rijaliti i shvatili da su im sporni honorari zaista oduzeti.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button