VIP

OSMAN U BOLNICI U PRISUSTVU OBEZBEĐENJA: Karić otkrio ko finansira Stefanovu operaciju…

Oglasio se za domaće medije o stanju svog sina…

Zadrugar Stefan Karić je tokom jučerašnjeg dana povredio nogu, odmah je izveden iz rijalitija i primljen na Institut za ortopediju na Banjici.

Kako bi saznali šta se tačno dogodilo, novinari su kontaktirali Stefanovog oca, Osmana Karića koji je izjavio sledeće:

– Video sam snimak da je Stefan završio u bolnici. Nije me iznenadilo to, pošto sam već znao da je Stefan povredio skočni zglob prilikom sportskih aktivnosti, igrajući fudbal. Verujem da nije neka veća povreda, a i opušten sam pošto znam da je u dobrim rukama produkcije koja o svemu razmišlja, što možemo videti iz priloženog, da je Stefan urgentno hospitalizovan. Ovom prilikom se zahvaljujem produkciji “Zadruge” i svim ljudima koji rade na slučaju mog sina – rekao je Osman Karić.

Na pitanje da li će biti uz njega u ovim trenucima, Karić je rekao:

– Posetiću Stefana u bolnici ako kojim slučajem ostane. Što se tiče finansiranja, produkcija sve plaća. U to sam se uverio više puta do sada, jer je Stefan jednom izlazio i na operaciju povređenog ramena u prethodnoj sezoni “Zadruge”. Doduše, pitao sam da ja platim troškove, ali mi produkcija nije dozvolila jer su oni platili. Da li ću moći da ga posetim odlučuje produkcija, nadam se da će mi dozvoliti uz prisustvo obezbeđenja – rekao je Osman za domaće medije.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button