VIP

PLJUNULA PA POLIZALA: Mina Vrbaški poricala saradnju sa produkcijom – Žestoko se obrukala… (VIDEO)

Sve je zabelezeno…

Kao što je poznato, Mina Vrbaški je sinoć ponovo ušla u rijaliti program “Zadruga”, te je poprilično napravila pometnju u Beloj kući.

Međutim, pre samo nekoliko nedelja, tačnije na proslavi njenog 22. rođendana, Mina je odlučno izjavila da je rijaliti za nju prošlost, te da ima potpuno druge planove.

– Želim da se posvetim medicini, da se doškolujem. Sa rijalitijem stajem, to je moja prošlost. Budućnost želim da ispunim lepim i zdravim stvarima. Posao koji radim mi je škola za dalju budućnost. Na klinici je rečeno da ne pričam koji je tačno moj posao, ali sam u medicini, sad koja vrsta, to nek se ljudi pitaju – rekla je bivša zadrugarka i dodala:

– Uvek sam to želela, da radim nešto vezano za hirurgiju. To mi je privlačilo pažnju oduvek, samo što nisam imala hrabrosti da krenem da učim. Mislila sam da ja to neću moći. Sada vidim sebe u tome. Povlačim se iz javnosti, ali evo ovaj rođendan sam htela da obeležim, da se vidi da mi se može – rekla je kroz smeh Mina, a onda se dotakla i svoje muzičke karijere, ali je još jednom naglasila da rijaliti put nije put ka boljem životu.

– Muzička karijera je tu, pesma mi broji milione, ali videću šta ću dalje. Ako budem imala višak vremena nastaviću za sebe, neće biti nastupa. Još jednom da kažem, sa rijalitijem sam završila. Previše sam se dala nečemu što nije bilo potrebno. Istrošila sam svoje živce, živce mojih roditelja, prijatelja i partnera… Rijaliti je velika škola, ali put ka boljem životu nije. Mlade devojke će se kajati ako krenu tim putem, kao ja – ispričala je starleta.

Šta se od tada promenilo i šta je uticalo na Minu da ovako brzo pogazi svoj stav i ponovo kroči u Belu kuću, ostaje nam da saznamo.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button