VIP

ULAZI NA RAMAZAN DA OTKRIJE KO JE DEJAN DRAGOJEVIĆ: Religijaska pravila su jasna – Post će odati Zijada…

Ovo pravilo ne sme da prekrši…

Dejan Dragojević je, bez premca, najkomentarisaniji učesnik trenutno aktuelne pete sezone rijaliti šou-programa “Zadruga”, u kom ga je supruga Dalila pred kamerama ostavila i ušal u vezu sa zadrugarom Filipom Carem.

Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic, Filip Car,
Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic, Filip Car,

Osim pitanja o tome da li će se Dejan i Dalila pomiriti, ono što se često poteže kao tema za crnim stolom je i to da li je Dragojević zapravo promenio veru, što članovi njegove porodice oštro poriču, dok Emina Mujić, njegova svekrva, tvrdi drugačije.

Istina će, prema rečima rijaliti veteranke Vesne Rivas, isplivati kroz sedam dana, budući da tada počinje važan post.

Vesne Rivas,
Vesne Rivas,

– Bliži se 1. april. Prvog aprila uveče počinje ramazanski post. Mene sad zanima da li će Zijad biti u postu ceo mesec ili kako će to da izvedu – istakla je pevačica za “Red”, te ju je zbunjeni voditelj upitao:

– Ko je Zijad?

– Zijad je Dejan Dragojević. Znači, da li će Dejan izgurati celu tu priču. On se žrtvuje za Dalilu i njihovu ljubav. Mene sad interesuje da li će on biti u postu i kako će se Dalila ponašati u vreme posta, za vreme Bajrama i za vreme Ramazana, pošto sam je ja lično gledala, a ima i klipova, kako se ponašala. Toliko – zaključila je Rivasova.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button