VIP

MINA VRBAŠKI ISTETOVIRALA LIK CARA: Obratila se javnosti – “On je neko koga najviše voli…”

Da li je ovo nova šansa za Filipa…

Mina Vrbaški nedavno je proslavila 22. rođendan a tim povodom dobila je pismo jedne obožavateljke. Mediji su došli do pisma koje je dobila bivša zadrugrka, a mi vam ga prenosimo u celosti.

Poštovana Mina, želim da Vam čestitam rođendan, da Vam poželim puno zdravlja, sreće i uspeha, želi tvoja profesorka engleskog. Mina, nemoj da se ljutiš, malo sa zakašnjenjem jer nisam bila u Srbiji. Mina, sine, vidim istetovirala si lava i to me podseća na Filipa Cara, jer je lav car životinja i volela bi ti da budeš lavica, a Filip Car. Mina, sine, i Filip je istetovirao ono “Capo”, nekoga koga najviše voli, a sećaš se kada ste se zezali i kada si baš na tom mestu htela da mu istetoviraš “Mina” – počela je svoje obraćanje Mini njena nekadašnja profesorka engleskog koja je i danas voli i podržava, pa nastavila:

Mina, sine, ja te obožavam, ali i Fili mi je drag jer oboje imate dobru dušu, a i dalje sam ubeđena da bi imali svetlu budućnost. Mina, sine, sigurno ste najlepši par koji je učestvovao u “Zadrugama” i to ne mislim samo ja, već mnogo ljudi u Srbiji. Mina, sine, vas dvoje izgledate brutalno i stvoreni ste jedno za drugo. Veliki pozdrav za tebe, tvoju mamu i tvog brata.

Mina je dobila podršku od svoje profesorke i vetar u leđa. Inače, Car iznad obrve ima istetovirano “Capo”, na italijanskom znači gazda, odnosno vođa mafije, kako su zvali njegovog oca a i njega.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button