VIP

BEBICA USLIKAN KAKO SE LJUBI SA MARIJOM: U produkciji rekao kako imaju dogovor – Uhvaćeni zajedno… (VIDEO)

Jedno je sigurno – Nenad i Marija su u bliskim odnosima…

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica napuštali su “Zadrugu” na par dana zbog unapred zakazane operacije Miljaninog zgloba, jer je neposredno pred ulazak u Zadrugu doživela povredu i slomila nogu.

MIljana je ,kako je naš portal saznao iz izvora u bolnici, i tamo pravila dramu, zahtevajući da pore nje sve vreme bude njen voljeni Nenad Macanović zvani Macan ili Bebica.

Ko je zapravo Bebica intrigira javnost. Ono što se o njemu zan, to jest šta je javno predstavljeno jeste to da je on uspešan samostalni biznismen, koji voli skupe automobile i sjajno zarađuje. Takođe, često pominje Mariju Kulić kada je ljut, a pominje i Milicu, gde ga Miljana uvek ispravlja dodoajući da se radi o Milici Kemez.

U međuvremenu, mediji su objavljivali navodne fotke Nenada na traktoru i u pikapu servisa klima uređaja, što je otvorilo priču da se lažno predstavlja, ali još uvek je sve na nivou spekulacija i ne može se talno utvrditi koje on i šta je razlog njegovog ulaska u Zadrugu sa Miljanom.

Ipak, ono što je činjenica jeste da nenad ima prisan odnos sa Miljanom, jer su na ulasku u bolnicu uslikani zajedno i to kako se ljube prilikom pozdrava.

Marija Kulic, Nenad Macanovic, Sinisa Kulic,
Marija Kulic, Nenad Macanovic, Sinisa Kulic,

Zatim je usledio i srdačan pozdrav sa Sinišom.

Pogledajte na snimku kako je izgledao njihov susret ispred bolnice:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button