VIP

“SASTAVIĆE HONORARE – SVE JE DOGOVOR”: Da bi više zaradili – Dalila i Dejan pristali na… (VIDEO)

Razotkrio ih je bivši cimer…

Na tradicionalnoj dodeli nagrada SEMUS, najistaknutijim estradno-muzičkim umetnicima u Srbiji, pojavio se i pevač narodne muzike Era Ojdanić, koji je dobio nagradu za životno delo.

Era nije krio sreću, a osvrnuo se i na veliki gubitak koji je ne tako davno doživeo, kada je umro njegov prijatelj Bora Drljača.

– Nije da mi nedostaje, nego nemam reči koje bi to opisale. Bio je pravi kolega i prijatelj, moj saborac. Takvi likovi se retko rađaju. Kad god uđem u studio, čekam da čujem njegov glas kako peva “Nema boljeg od Bore”, a ja da mu odgovorim “Alal vera majstore” – ispričao je pevač sa tugom u glasu.

Era Ojdanić je dugo bio deo rijalitija “Parovi”, gde je krov delio sa trenutno aktuelnim zadrugarima Dalilom i Dejanom Dragojević, a sada je otkrio da li ih prati i u “Zadruzi”.

– Zadrugu gledam povremeno. Dalila ih vrti kao majmune, ona mi je favorit. Naravno da je sve igra, nije zaljubljena u Filipa. Ona je mangup, svi su bebe za nju. Igra se i tako zarađuje pare – rekao je folker.

Na pitanje šta ako ipak ostane trudna sa Filipom Carem, on je odgovorio:

– Dece nikad nije mnogo. Takve žene i treba da rađaju. Bili smo šest meseci u rijalitiju, mene jedino nije mogla da vrti, zato što sam ja daleko namazaniji. Ja sam stara kajla, kako kaže Bora – istakao je Ojdanić, a onda otkrio mu je Dejan drag i da misli da će se on i Dalila pomiriti.

– Deki je dobar momak. Pomiriće se oni kad izađu napolje, sastaviće honorare i napraviće kuću. Oni se igraju, to je dogovor, da što više zarade – ispričao je Era.

A sve poslušajte u videu:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button