VIP

OPERACIJA GOTOVA – MILJANA NAPUSTILA SALU: Majka je videla na kratko – “Čekamo da prorade refleksi…”

Marija se oglasila…

Miljana Kulić napustila je „Zadrugu 5“ kako bi operisala nogu koju je polomila neposredno pred ulazak u šou.

Naime, operacija je bila zakazana za danas u prepodnevnim satima, a odmah nakon završetka njena majka Marija Kulić dala je izjavu za Alo!.

– Hvala vam što ste pozvali. Miljanina operacija je odlično prošla, sve je u najboljem redu. Ona je sarađivala i doktori su prezadovoljni. Intervencija je rađena u spinalnoj anesteziji i sada se čeka samo da joj prorade refleksi – počinje Kulićeva i dodaje:

– Sada je najvažnije da vodi računa i da se ne oslanja na operisanu nogu. U bolnići će biti dan – dva i vraća se u Zadrugu – ističe ona.

Marija Kulic,
Marija Kulic,

U svetlu poslednjih događaja koji su obeležili Miljanin boravak u imaginarijumi, a tiču se njenog odnosa sa sadašnjim partnerom nenadom macovićem Bebicom i bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom Marija je otkrila da je kratko o toe porazgovarala sa svojoj ćerkom.

– Kratko smo pričale o njoj, Nenadu i Zoli i celoj toj situaciji. Kritikovala sam je i skrenula joj pažnju na neke stvari, pa ćemo videti kako će se ponašati kada se vrati u šou – završila je Marija razgovor za Alo!.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button