VIP

JEZIVA SCENA U ŠIMANOVCIMA – POLICIJA NA KAPIJI ZADRUGE: Diskvalifikacija Miljane Kulić… (VIDEO)

Jezive scene…

Miljana Kulić i njena bebica Nenad Macanović napustili su Zadrugu juče zbog Miljanine operacije noge, jer, kao što je poznato, Kulićeva je povredila nogu pre povratka u 5. sezonu najgledanijeg rijalitija u regionu.

Da je Miljana kraljica drame, svedoče mnoge njene diskvalifikacije, a jedan od najdramatičnijih bila je ona kada je Kulićku policija pokupila na kapiji Zadruge.

Jedan policijski automobil došao je u Šimanovce nakon drame Miljane Kulić, koja je na putu zaustavljala saobraćaj, izletela pred kamion, a potom se i kačila na isti.

Nakon što se sklonila, Miljana je zvala policiju kako bi “uz pomoć njih dobila svoje stvari”, prenosila je tada Republika. Međutim, očigledno je želela da napravi još veću dramu, pošto su joj ljudi iz produkcije izneli stvari, što nije ni bilo upitno.

Podsetimo, Miljana je iz Zadruge tada diskvalifikovana nakon što je štiklom rascepala glavu Lazaru Čoliću Zoli.

Njegovoj mami je, zbog ovog incidenta, pozlilo.

– Ovo je pokušaj ubistva. Ona da je imala nož, ubila bi ga na licu mesta. Potresena sam, od stresa mi se slošilo kad sam videla detetovo krvavo lice. Zola neće moći da se spasi, drhtim od straha. Nema sam – rekla je uzrujano Zolina mama Bosa za Blic.

Detalnije pogledajte u video prilozima ispod:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button