VIP

ODUZEO JOJ PRAVO NA ČAST – NI DUNAV JE NE MOŽE OPRATI: Car uvaljao Dalilu u blato do guše… (VIDEO)

Žestoko u dvorištu…

Filip Car i Dalila Dragojević ne prestaju da se svađaju kao da su besni. Posebno se potrude da budu glasni kada su u dvorištu kada ne štede ni glas, ni bes.

– Sve sam radila šta sam želela, a znaš da to ne postoji više. Ne možeš da upravljaš sa mojim emocijama, ja ti nisam na daljinski – pričala je Dalila.

– Rekao sam da ćeš me navesti da te vređam. Šta si napravila po pitanju mene? Ku*vetino, gadiš mi se zato što lažeš. Ovo si radila i Dejanu, zato si mi se zgadila. Ku*vetina si lažnjiva, hoćeš da budemo najgori na svetu. Aleksandra te razvalila, pa je nisi dirala, Dejan isto – ludeo je Car.

– Niko mene nije razvalio. Nema potrebe da puštaš svoje odvratne ruke na moje telo, što si spuštao u odvratne va*ine – odbrusila je Dalila.

– Za tvoje prste i se*sove , nismo mi krivi. Mene ne interesuje šta će biti, ja pričam o sebi. Vređaš me na kontu fizičkog izlgeda, a ti si prelep, imaš prelepe zube. Gde ti je du*e? – nastavila je Dragojevićka.

– Meni? Muškarcu? Gde je tvoje? Nadam se da je ovo zadnja odjava i da sad mogu sa njom da jedem i pričam – dodao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button