VIP

GRCA U SUZAMA I STEŽE ZUBE: U potpunom rasulu – Filip Car joj prišao i izgovorio nikad pre rečeno… (VIDEO)

Iskreno…

Dalila Dragojević je sinoć imala niz svađa sa Filipom Carem, zbog čega je na kraju završila u suzama. U jednom trenutku prišao joj je Car, pa počeo da priča o problemima koje imaju i zbog čega nisu zajedno.

– Ja nisam ravnodušan , u iskušenjima sam. Kad mi prođu iskušenja, samo mi sve prođe kroz glavu, okrenem se i odem. Prošao sam i opraštao, ne mogu to sebi više da dozvolim. Ja ću da je uvredim, samo da joj se ogadim i ne bude opet isto. Ja znam da ja njoj falim, ona bi se sad zagrlila sa mnom i legla u krevet. Gde to vodi? Za tri dana će biti ista. Nije ona kriva nego muškarci sa kojima je bila, veza i brak. Moje slabosti su moje psovke, tad vidiš da sam slab i da nisam ravnodušan – govorio je Car.

– Pričajte, ali ne ko je kriv – dodala je Viki.

– Kad treba da joj se zgadim? Ti si još arogantnija od mojih psovki, tvoja bahatost je još gora. Poklekao sam par puta i ništa nisam dobio, ludilo. Žao mi je što smo ovo napravili zajedno, pa kad vidim da ona plače, a ne verujem joj ništa, a kad vidim da plače nije mi dobro, jer znam da sam deo toga. Meni bi lakše bilo da ona sad ima nekoga, samo da ne plače i da joj nije teško – nastavio je Filip.

Pogledajte detaljnije ispod:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button