VIP

PRODUKCIJA DISKVALIFIKUJE FILIPA CARA I DALILU: Uživo mu izleteo i tačan dan odluke Velikog šefa… (VIDEO)

Haos…

Rijaliti Zadruga polako ulazi u svoju završnu fazu, preciznije, poslednja dva, tri meseca, u zavisnosti koliko produkcija odluči da produži trajanje istog.

Situacija u kući je standardno dramatična, ali nekako kao da izgleda da je najveća priča sviih sezona do sad Dejan – Dalila – Car iscrpljena i da im treba neki “bust”, odnosno nova krv koja može dodati žar par meseci ped kraj.

Kako se već mesecima spekuliše, sprema se povratak Maje Marinković u aprilu, a o tome kako bi bilo lepo da se Maja vrati pričao je i njen bivši oženjeni dečko Marko Janjušević Janjuš.

Kako saznajemo, Majin povratak je zaista planiran za april, međutim, ukoliko ne postigne dogovor sa produkcijom, postoji opcija da Maja uđe na par dana u maju kako bi proslavila rođendan sa svojim bivšim momcima, što je Janjuš i sam pomenuo na snimku ispod.

Čim Janjuš spomene Maju, odmah se desi da se javnost podeli na one koji ga vređaju jer smatraju da je on nju maltretirao, kao i na one koji pljuju Marinkovićevu, smatrajući da mala nije psihički stabilna za rijaliti.

Snimak pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!!

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button