VIP

DA LI JE MOGUĆE: Miljana Kulić za dva nastupa u Hrvatskoj zaradila više nego u rijalitiju…

Pre ulaska u Zadrugu dva puta je nastupala u punim klubovima…

Miljana Kulić nedavno se vratila u Zadrugu 5 iz koje je prethodno diskvalifikovana nakon što je Lazaru Čoliću Zoli nanela teške telesne povrede, a odmah po povratku u Šimanovce ona je napravila totalnu pomentnju među zadrugarima.

Pre nego što se vratila u „Belu kuću“, Miksi je snimila svoj prvi singl, a sada je tokom svađe sa Dalilom Dragojević otkrila koliki honorar uzima za nastupe u klubovima, te da zarađuje bolje od većine estrade.

– Većina zadrugara se plaši Dalile i zato imaju dvostruke aršine, zbog straha je ne osuđuju za njene nemoralne postupke. Istina je da ja nju ne mogu da smislim. Predstavlja se finom, vređa devojke, a i sama je svojevremeno išla na aftere sa Irmom i Macom Diskrecijom. Znaju one dobro šta su radile po klubovima u Sarajevu – iznela je Kulićeva svoje nimalo lepo mišljenje o cimerki.

– Irma i ja smo se slikale sa Macom u jednom klubu koji smo izašle, a gde je Maca bila gost. Kao što si ti sada sprdnja na nastupima, tako je ona bila tada – pravdala se Dalila.

– Pa ova sprdnja za dva nastupa uzme 11.500 evra. Ja nikada nisam rekla da sam pevačica, nastupe imam jer me ljudi vole i dolaze da se upoznaju sa mnom. Ti se praviš pametna i predstavljaš se dobrom osobom, a najgora si od svih devojaka. Ti si najveća pačavra u „beloj kući“ i najveća kurvetina ovog rijalitija, došla si u Zadrugu da prevariš muža zarad priče. Gledala si rijalitije, prostudirala ih i sve si smišljeno uradila. Ti si pokazala ko si, razvod si slavila seksom sa švalerom – govorila je Miljana, koja nije prestajala da iznosi mračne tajne Dragojevićkine prošlosti.

Instagram,
Instagram,

Miljana Kulić početkom februara imala je dva nastupa u najpopularnijim zagrebačkim klubovima, koje je ispunila do poslednjeg mesta. Kulićevu je na oba nastupa pratio sadašnji dečko Nenad Macanović Macan, koji je sa pratiocima podelio delić atmosfere.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button