VIP

“BEBICA NIJE NENAD – NEGO SLAĐAN IZ PAROVA”: Prava istina o Kulićkinom novom dečku…

Odgovor na pitanje da li je to zaista ista osoba…

Dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović od milošte Bebica i dalje predstavlja enigmu u javnosti, s obzirom da se predstavio kao bogataš sa skupim automobilima, privatnim biznisom i velikim kapitalom.

Ipak, u međuvremenu su se pojavljivale informacije koje demantuju njegove tvrdnje, pa se spekuliše da se on zapravo bavi servisiranjem klima uređaja jer je uslikan u pikapu.

Potom, pojavile su se njegove fotke koje svedoče da on zapravo živi kao i svi normalni ljudi i zarađuje za život, što nam i dalje nije jasno zašto je u njihovim glavama sramota raditi pošteno i zarađivati za život kao i svi.

Instagram,
Instagram,

Kada se bebica pojavio, svi su se pitali ko je on, a pošto odgvora jasnog još uvek nema, mnogi su se setili Miljaninog dečka Slađana iz jedne od sezone Parova, kada su zajedno uslikani u bekstejdžu na Miljaninom ulasku.

Informacija ni o njemu tada nije bilo, a ubrzo je usledio i raskid pa je Slađan otišao u zaborav.

Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Kada se takozvani bebica pojavio, mnogi su spekulisali da je to zapravo isti momak kao i onaj što je bio sa Miljanom na ulasku u Parovima. Ruku na srce sličnost jeste velika, posebno ako se uzme u obzir i da je prošlo 7 godina. Ipak da se ne radi o istoj osobi možete se uveriti na slici koju su naši novinari zabeležili pred miljanin ulazak u Parove te 2015. godine.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button