VIP

PUKLA POD PRITISKOM – DALILA SE GUŠI U SUZAMA: Preuzela drastičan korak u rijalitiju… (VIDEO)

Pretužna kao i njen život…

U toku emisije “Pitanja novinara”, Darko Tanasijević nastavio je das razgovara sa Dalilom Dragojević i postavio joj naredno pitanje.

– Rekla si da Car koliko god deluje hladno da ti ipak vidiš neko kajanje u njemu zbog svega što je priredio, a da on ima masku, Šta on oseća? – pitao je Darko.

– Ne vidim kajanje, vidim krivicu. Osećam krivicu, koju želi da prikrije i mene napadne.

– Najviše se oseća da on zna da je kraj, pa me napada jer zna da će da mi se zgadi u očima i mene sebi da zgadi. Vrtimo se u krug, nemam šta da kažem. Glupo mi je što živimo u prostoru i mnogo mi je teže nego prvi put, samo sam ja jača – pričala je Dalila.

– Je l’ ti je lakše što si se okanula nekih šablona u koji te je stavio? – pitao je Darko Tanasijević.

– Ja neka pravila koje sam imala bila su nametnuta od strane njegas, ali za moje dobro. Hteo je da poštedi mene nekih sukoba, kad poštedi mene, poštedi i sebe, On jeste zahvalan za moje stavove, izvukao me je iz bunila i ludila, pravila sam strašne scene ovde. Zahvala sam na tome, jer sam baš bila luda i nisam znala šta radim, sve mi se izmešalo. Uvek pamtim kad je rekao da kad sam najgora, on će mi pomoći – dodala je ona.

– Vidi se da si odlučna da se okaneš te priče, a Filip kaže da može da te ima kad hoće i da je džoistik kod njega. Što je uveren toliko? – dodao je Darko.

– Svestan je moje emocije i svaki njegov prilazak me napravi slabom. Kad lepo razgovara, moram da zaplačem i tad vidim pravog Filipa. Kad priča sa drćnim stavovima postanem još drčnija. On je svestan šta osećam prema njemu. Ona ne bi prošla tako, sve i svašta bi se desilo, bila sam blaga. Ona je dobila par osuda, a to je ništa prema tome šta je zaslužila. Ali kad sam sinoć razmišljala, šta je ona meni kriva? Njoj sam davala savete od srca, bilo mi je žao nje. Ja sam to rekla i Filipu, ali svakome se dešava kako zasluži i on je sam rekao da ga karma stigne. Neću da pokušavam da izvučem nešto dobro, imam u sebi to da kad neko krene da ga osudi, ja sam opet instiktivno rekla da on nije kriv. Posle shvatim, zašto bih ga branila? Nema potrebe, zna sam. Priča je završena i tačka je stavljena. Ostaju lepe uspomene, neću ga pamtiti po ružnom . nastavila je Dragojevićka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button