VIP

PRAVI LOM SE TEK SPREMA: “Dalila je prešla svaku granicu – Dejan će izneti sav prljav veš iz njihovog braka…”

Haos u nastanku…

Kako o dešavanjima i odnosima u Beloj kući bruji region, tako i mnogi bivši zadrugari imaju šta da kažu o svemu tome. Ovim povodom kontaktirali smo Zoricu Marković, poznatu po tome: “Što na um, to na drum”, koja je bila i te kako voljna da nam prokomentariše dešavanja u “Zadruzi”.

Kada je reč o odnosu Dalile Dragojević i Filipa Cara, Zorica je imala da kaže:

Ja sam od samog starta kad se sve to počelo događati, rekla sam da, još dok nije došlo do se**a, kada su sedeli pored bazena i pričali u šiframa, da su otišli kao rijaliti igrači. Dalila Mujić je prešla granicu i onda je nastao karambol. Meni je sad jako drag, jer je u dubini duše jako dobar momak, nije pokvaren, na Filipa mislim. Provalio je on sve kad su počele te njihove žestoke svađe. I jedno i drugo preći će preko onoga što su uradili. Ona ide na kartu da bude žrtva. Nema kraja njenim spletkama i manipulacijama. Njoj je Car dao do znanja na čemu je, a sutra bi se pomirila sa njim. Nema šanse da se pomire do kraja! Jedino ako ne isprovorica Dejana, pa ne počnu da iznose prljav veš. Ako uspe opet da ga obrlati, mislim da hoće, ali otom potom. Ako se desi da se pomire Dalila i Filip, to će definitivno biti njegova osveta – navela je Zorica.

Nikola Grujić Gruja i njegov odnos sa Milanom Šarac Mimom, definitivno su jedan od mnogih dešavanja koji se neretko komentarišu. Zorica je imala da kaže na ovu temu samo jedno:

Onaj Gruja je bruka i sramota. Kakvo drugarstvo tamo. Ja ne funkcionišem tako. Niti se sa kim čujem, niti išta. Nema tu prijateljstva. Ako g aprimi žena, vrlo rado će da se vrati. S obzirom na ono što sam ispratila, do nje je. Svi misle da prolaze tamo veze i parovi, pa su kombinacije – rekla je Zorica.
Neko ko je totalno pomutio um svih svojim ponašanjem, jeste Marko Osmakčić. Dok je Stanija Dobrojević bila tu, držao se striktno uz nju, a kada je napustila Belu kuću, desila se totalna promena. Markovićeva je kroz smeh i ovo prokomentarisala:

Zorica Markovic,
Zorica Markovic,

Viki, Marko i Marijana su najsmešniji. Oni su cirkus Kolorado, totalni su mi hit. Oni loše glume. Onaj Osmakčić mlatara tamo rukama, a dok je Stanija bila tu, bio je kao bubica. Pogubio se tamo malo, a ako bude sledeća sezona, sve fore su pokupili, biće možda bolji – rekla je Zorica.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button