VIP

“DEJAN NE MOŽE DA PREBOLI DALILU – MORAĆE KOD LEKARA”: Surovo – Bez dlake na jeziku…

Bez dlake na jeziku…

Ljuba Pantović, bivša zadrugarka i jedna od najboljih prijateljica Dalile Dragojević se oglasila za medije nakon raskida Dragojevićke i Filipa Cara, pa prokomentarisala novonastalu situaciju.

– Više nego očigledno je to da Dalila i Dejan žele i dalje da se raspravljaju, pošto nikad nisu seli i popričali, neko se sve svodilo na prepucavanja za crnim stolom. Mislim da bi oni mogli 3 dana bez prestanka sa “Ti si ovo uradila” i “Ti si ono uradio”. Dejan i dalje ne može da preboli šta je Dalila uradila njemu i to ga sve više izjeda, pa sve manje može da ćuti. Što se tiče majica, ako ju je briga više za njega, ne bi trebalo da je zanimaju nikakve majice – ističe Ljuba.

Dejan je juče optužio Dalilu da se pre nekoliko godina muvala sa Nikolom Grujićem Grujom, kao i da se raspitivala i dopisivala sa Dinom Dizdarevićem pre “Zadruge”.

Ljuba Pantovic,
Ljuba Pantovic,

– Kao što sam rekla već, Dejan ne može da preboli Dalilu, a između ljubavi i mržnje je tanka linija, a na liniji je prezir. Videli smo etapu ljubavi, zatim prezira kad je isterivao pravdu šta je i kakva je Dalila (kad je poredio njene lepe osobine i divan brak sa njenom prevarom) i sad kad je krenula mržnja. Sad želi da od nje napravi sve najgore i najodvratnije! Pa, čekaj batice, ako se Dalila muvala sa nekim ranije, a ti si sve to znao i nisi ništa uradio, onda je problem u tebi, a ne u njoj. A ako laže da se ona muvala i dopisivala, opet je njegov problem. Prema tome, Deki će morati na konsultacije sa nekim čika lekarom – dodaje bivša zadrugarka.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button