VIP

DALILINA DRUGARICA POTVRDILA SVE: Iznela činjenice o dopisivanju sa oženjenim – “Deki mora kod lekara…”

Bez dlake na jeziku…

Poslednjih nekoliko dana se Bela kuća trese od sukoba Dalile Dragojević i Filipa Cara. Podsetimo, nakon što je Dalila raskinula vezu sa njim zbog uvreda, on je uplovio u kratku aferu sa Anom Jovanović, iako joj je naglašavao da i dalje voli Dragojevićku. Zbog ovoga su i Ana i Car dobili osudu zadrugara.

Iznenada se u priču ubacio i Dejan Dragojević, koji poslednja dva dana vodi ratove sa svojom suprugom, preteći da će izneti informacije o tome sa kim se sve dopisivala. Dalila je zaključila da želi da je provocira, kao i da to radi tako što daje Aleksandri Nikolić majice koje mu je ona kupila.

Ovim povodom oglasila se Ljuba Pantović, bivša zadrugarka i jednom od najboljih prijateljica Dalile Dragojević, koja nije štedela reči o aktuelnim takmičarima. Prvo se osvrnula na svađe Dalile i Dejana.

– Više nego očigledno je to da Dalila i Dejan žele i dalje da se raspravljaju, pošto nikad nisu seli i popričali, neko se sve svodilo na prepucavanja za crnim stolom. Mislim da bi oni mogli 3 dana bez prestanka sa “Ti si ovo uradila” i “Ti si ono uradio”. Dejan i dalje ne može da preboli šta je Dalila uradila njemu i to ga sve više izjeda, pa sve manje može da ćuti. Što se tiče majica, ako ju je briga više za njega, ne bi trebalo da je zanimaju nikakve majice – ističe Ljuba.

Dejan je juče optužio Dalilu da se pre nekoliko godina muvala sa Nikolom Grujićem Grujom, kao i da se raspitivala i dopisivala sa Dinom Dizdarevićem pre “Zadruge”.

– Kao što sam rekla već, Dejan ne može da preboli Dalilu, a između ljubavi i mržnje je tanka linija, a na liniji je prezir. Videli smo etapu ljubavi, zatim prezira kad je isterivao pravdu šta je i kakva je Dalila (kad je poredio njene lepe osobine i divan brak sa njenom prevarom) i sad kad je krenula mržnja. Sad želi da od nje napravi sve najgore i najodvratniej! Pa, čekaj batice, ako se Dalila muvala sa nekim ranije, a ti si sve to znao i nisi ništa uradio, onda je problem u tebi, a ne u njoj. A ako laže da se ona muvala i dopisivala, opet je njegov problem. Prema tome, Deki će morati na konsultacije sa nekim čika lekarom – dodaje bivša zadrugarka.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button