VIP

GOSPODIN ČOVEK – POZELENELA: Dejan je uništio brutalnim rečima – Razlika između njega i nje… (VIDEO)

Haos u kući…

Dejan Dragojević je povučen, ali svojim izlaganjem ume da pogodi suštinu mnogo bolje od zadrugara koji ne prestaju da melju kao vodenički točak a nipšta ne kaže. Stoga se njegovi govori slušaju sa nestrpljenjem. Tokom emisiije “Pitanja gledalaca” voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje, koje je bilo baš za Dekija.

– Kakva je razlika između tvog plakanja za Franom i preveslavanja jezera da bi ga zaglrio i Sanrdrinog plakanja za tobom? – glasilo je pitanje.

– Zato što se spekuliše da ima zaljubljenosti, a između mene i Frana nema, Ona preteruje. Ogromna je razlika. Ja svojim plakanjem Franu nisam namestio problem, nije okarakterisano kao emocijem, nije dobio negativna pitanja i nije omalovažavan. Ako ceniš i znaš da ubacuješ u problem, ne radiš to, osim ako mu ne želiš loše – pričao je Dejan.

– Kako se osećam, muka mi je od pravdanja i budalaština. Što se mene tiče nema raszlike, kad nekog ceniš i voliš i zavoleo si kao rijaliti druga. Ja neću više da plačem da ne bih stvarala problem i tačka. Suzdržavaću se zbog sebe,a ne zbog njega. Ja koliko znam mi vipe nismo prijatelji – dodala je Sandra.

– Sad me ne interesuje, sad možeš – odbrusio je Dejam.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button