VIP

MILJANA OPET OBMANJUJE JAVNOST: Evo ko je zapravo njen dečko Nenad Macanović i čime se bavi… (VIDEO)

Nišlijka se hvalila da gradi zgrade i da poseduje nekoliko stanova, a to nije istina…

Miljana Kulić već tri meseca uživa u vezi sa Nenadom Macanovićem, a od pre neko veče, njih dvoje su stanovnici Bele kuće.

Javnost ne prestaje da se zanima za Miljaninog izabranika, koji je u njen život ušao veoma brzo, a čim je njena majka Marija potvrdila da se Miljana zaista zaljubila, počelo je i interesovanje za njegov posao i to čime se bavi, budući da ga je Miljana predstavila kao uspešnog biznismena.

Kako je navela, Nenad u svom vlasništvu ima čak sedam stanova i gradi zgrade, ali kako piše “Kurir”, on zapravo radi u servisu klima uređaja! Novopečeni rijaliti par su čak na početku romanse, snimile kamere emisije “Paparaco lov” kako se voze u pikapu sa oznakom firme. Nenad je inače, razveden, u braku je bio godinu dana i ima dvoje dece.

Sama Miljana ispričala je da je Nenada upoznala u cvećari njegove sestre i mame. On je do tada nije pratio i nije ni znao ko je ona, niti ju je gledao u rijalitijima. Mama i sestra su ga pozvali da dođe u cvećaru kako bi upoznao Miljanu, koja je došla sa mamom Marijom kako bi kupila cveće. On je posle toga ponudio Miljani da bude kod njega, što je ona i pristala i nekoliko dana spavala kod njega u stanu. Posle toga se i rodila ljubav.

Nenad je pre nego što je ušao u Belu kuću otkrio da je s Miljanom bio u vezi tri meseca.

– Mi smo već tri meseca zajedno. Moji roditelji su neutralni, nemaju komentar. Neće da se mešaju u moj izbor – rekao je Nenad.

Podsetimo, Miljanina majka Marija konačno je oduševljena ćerkinim izborom partnera, za koga ima samo reči hvale.

– Miljana ima dečka. Momak je mnogo dobar, da smo ga svećom tražili onakvog, ne bismo ga našli. To mi je sada najveća radost na kraju ove godine, jer mi je bilo pre svega važno da Miljana bude srećna i da se ostvari u ljubavi. Dečko kao da mi je rođeni sin, toliko je divan, toliko nas poštuje, ja nemam reči, najsrećnija sam što se toga tiče. Prezadovoljna sam, takođe sam sigurna da nije s Miljanom iz koristi jer je dečko odgovoran i vredan, privrednik je, ima lokale i firmu u Beogradu i na osnovu ovoga što sam videla, da joj ne dozvoljava da plati išta, sigurna sam da nije korist u pitanju. On nije tip koji želi da bude poznat, ima 32 godine i rijaliti ga ne zanima. On zna kakva je Miljana i takvu ju je prihvatio – rekla je Marija za domaće medije.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button