VIP

“NEKA DOĐE DA MI KAŽE DA ME VOLI”: Dalila se guši u suzama za Carem – Definitivno kraj… (VIDEO)

“Ja gledam i ne mogu da verujem – Sprdala se ovde, nijednom mi nije prišla…”

Filip Car došao je u pušionicu i započeo razgovor sa Lazarom Čolićem, a onda mu je Zola otkrio detalje razgovora sa Dalilom Dragojević.

– Ja gledam i ne mogu da verujem. Sprdala se ovde, nijednom mi nije prišla. Lepo sam pričao, a ona je bila bezobrazna, nije me pitala kako sam. Ja kad sam počeo da je vređam, izgrebe me, desilo se, katastrofalne reči sam izgovorio. Ona mene sad na suze zavrće, na bahatost mogu da budem nervozan. Mene sad zavrće u stomaku, ne osećam se dobro – govorio je Filip.

– Ona kaže da kad je najveselije, da je tad najtužnija – dodao je Zola.

– Neka dođe i kaže da me voli i da hoće da razgovaramo. Ako sam ja lud i ispiram mozak, ja odem, pa ti vidi kako je i hijene te nagrizu za stolom. Mogu sve da izdržim, osim sa onim sa kim spavam da me je*e u mozak – pričao je Car.

– Samo me zagrli, poljubi, pusti budalaštine. Kad si sa njima nije dobro, a kad se maneš, isto nije dobro. Rekao sam joj da mi pomogne i da nisam dobro, ona kaže ko te je*e, njoj se je*e što sam ja loše…

– Ja sam danas video da Viki pita Dejana za ulje, a kad je čuo da pravi i za Dalilu, rekao je da nema. Ja po tome vidim ko je kakav čovek – nastavio je Filip.

Detaljnije pogledajte ispod:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button