VIP

ZOLA BRUTALNO PONIZIO MILJANU – NIJE ZNALA ŠTA JE SNAŠLO: “Pomirila bi se sa mnom za 5 minuta…” (VIDEO)

Nastao haos…

Nakon što se Miljana Kulić vratila u Zadrugu, u toku emisije “Pitanja novinara” došlo je do žestoke svađe između bivših partnera, a Zola je nije nimalo štedeo, pa je žestoko isprozivao pred svima da bi se ona pomirila sa njim odmah ukoliko bi on to želeo.

– Da li ti je sada žao što si onako plakao kada si čuo da je Miljana našla novog muža? – upitao je novinar.

– Nisam plakao zbog toga, ja sam plakao zbog drugih stvari. Ne žalim ja ni za čim, bilio je šta je bilo – rekao je Zola.

– Tri godine si me iskorištavao. Uvela sam te ovde, isapo si loš prema meni. Ti nikoga en poštuješ, ti si takav! Sve sam dala od sebe, sada me je sramota – dodaje Miljana.

– Ona se kaje zbog toga, gledala je svaki dan šta ja radim, jedva je čekala da uđe. Ona bi se pomirila sa mnom za pet minuta! Mogu biti sve najgore, a nisam. Moj porok je jedino bila kocka. Ona nije mogla da se izbori sa nekim stvarima, htela je da budem posvećen njoj. Nisam hteo da trpim neke stvari. Ja znam da sam ja čist za nju, baš me briga. Ne znam čemu potrebe za tim, sve smo rekli jedan drugom – rekao je Zola.

– Svaki dan sam ti bila tema! Nisi vadila moje ime iz usta! Vređala si me na kontu fizičkog izgleda – rekla je Miljana Neveni Savić.

Detaljnije u nastavku teksta:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button