VIP

“PRESREĆNA SAM”: Oglasila se Marija Kulić i sve javno otkrila – “Zbog toga je sa Miljanom…”

Iskreno…

Sinoć se na velelepno imanju u Šimanovcima uselila rijaliti zvezda Miljana Kulić sa svojim novim dečkom Nenadom Macanovićem. Ona je svojim ulaskom u Belu kuću podigla nikad veću prašinu među zadrugarima, a sve oči su bile uprte u njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu koji je sa knedlom u grlu pomno prati svaki njen korak.

Miljanina majka, Marija Kulić oglasila se za domaći portal i otkrila je sve detalje o Nenadu, ali i prokomentarisala bivšeg zeta, pa ih je i uporedila.

– Nenad je prvi put pred kamerama, nije se baš opustio. Nije pratio do sada ovakve sadržaje ali snaći će se pored Miljane, mnogi koji su ušli prvi put su bili takvi povučeni i čutljivi. U suštini on je takav, povučen i miran, ne priča puno. Mislim da nije za rijaliti ali neka vidi Srbija da imamo i normalne ljude. Svaki dan će se sve više opustiti, mada ga napolju to ne bi zanimalo. On je ušao samo zbog Miljane, vidi se da hoće da joj pomogne da i da mu je stalo do nje. Kada je izašla iz rijalitija je bila najgora jer je imala grižu savesti prema Zoli, bio je sve vreme uz nju. Za njega (Nenada) nemam nijednu zamerku, oni ne mogu jedno bez drugog. Kada ode da joj kupi nešto, ona ga posle pola sata zove odmah za koliko dolaziš pita, on žuri da dođe. Sviđa mi se njihov odnos i presrećna sam zbog Miljane. Zaslužila je, ima dobru dušu, ona kada uradi nešto loše odmah se gorko pokaje, a meni je najbitnije da ona ima dobru dušu, a to je prepoznao i on i zbog toga je i sa njom – pričala je Marija, pa pomenula odnos kakav Nenad ima prema Miljaninom sinu Željku.

– Prihvatio je Željka i Željko je njega. Njemu je potrebna muška figura, u kući smo sve žene. Siniša nije zdrav, a Željko ima potrebu da priča sa muškarcima, muško je dete. Vidi se da Nenad uživa sa njim. Miljana ga nekada pozove da sedi pored nje, on kaže sad ću, sad ću. Vidi se da sa ljubavlju posvećuje pažnju detetu. On ima dve devojčice i zna kako treba sa decom – ispričala je Marija za domaći portal, a na pitanje kako komentariše Zolinu reakciju na njihov ulazak u Belu kuću, Kulićeva je rekla sledeće:

– Hteo je da glumi žrtvu, hteo je da počne da plače, ali ga je presekla time što je prva počela da ga komentariše, ispao bi budala i zbog toga nije plakao ali mu nije bilo svejedno. Kolutao je očima, držao se za glavu, pobeleo je. Videlo se da mu je krivo što je ona srećna sa Nenadom samo neće da pokaže. Naučio je on da igra rijaliti. Hteo je da plače i glumi žrtvu ali mu ona nije dala. On sve što radi radi iz inata, pravio je priču sa Nevenom, Deniz je imao u planu i pre rijalitija kao i sa Irmom što je planirao sa onim Ivicom kod koga je živeo. On ni Miljanu nije voleo nego su bili iz navike, a sinoć je dokazao da je sa njom bio samo iz koristi što sam ja i pričala – izjavila je Marijana za domaći portal.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button